DLL

Изтеглете concrt140 dll

В операционните системи Windows има огромен брой вградени и допълнителни библиотеки с DLL формат. Всеки от тях изпълнява определени функции, взаимодействайки със софтуера. Липсата на необходимите файлове от споменатия тип често води до факта, че софтуерът просто не иска да стартира. Решаването на такива проблеми е много просто - чрез добавяне на липсващите компоненти в ОС. Това обаче може да стане по различни методи и вие също трябва да вземете предвид някои нюанси, които ще обсъдим по-късно, разкривайки темата за проблемите, свързани с отсъствието на concrt140.dll.

Решаване на проблеми с липсващата библиотека concrt140.dll

По подразбиране concrt140.dll липсва в Windows, но този файл влиза в системната директория заедно с допълнителен компонент, наречен Microsoft Visual C ++ 2017 , Това се случва по време на инсталирането на програмата или играта или потребителят независимо изтегля Visual C ++ от официалния сайт, инсталирайки всички входящи файлове. След това ще се запознаете с методите за получаване на concrt140.dll и с опциите за решаване на възможни проблеми, свързани с работата на тази DLL.

Метод 1: Инсталирайте Microsoft Visual C ++ 2017

По-рано казахме към кой конкретен допълнителен компонент на операционната система принадлежи въпросният обект. Следователно очевидното решение ще бъде да поставите на първо място метод, който включва изтегляне на същия компонент на вашия компютър. Можете да направите това с помощта на официалния уебсайт на разработчиците, но цялата процедура изглежда така:

Изтеглете Microsoft Visual C ++ 2017 от официалния сайт

 1. Следвайте връзката и изберете версията на Microsoft Visual C ++ 2017. Ако имате 64-битова ОС, ще трябва да инсталирате два монтажа на този компонент, за да осигурите най-правилната работа.
 2. Избор на Microsoft Visual C ++ 2017 build, който да изтеглите от официалния сайт

 3. Изтеглянето на изпълнимия файл ще започне. Когато изтеглянето завърши, стартирайте го, като щракнете върху левия бутон на мишката.
 4. Изтеглете Microsoft Visual C ++ 2017 build от официалния сайт

 5. Приемете условията на лиценза, за да активирате бутона „Инсталиране“ и след това кликнете върху него.
 6. Стартиране на инсталирането на Microsoft Visual C ++ 2017 чрез съветника за инсталиране

 7. Изчакайте завършването на инсталацията. Ще бъдете уведомени за успешното приключване на тази операция.
 8. В очакване да инсталирате Microsoft Visual C ++ 2017 в операционната система

След това не можете да рестартирате компютъра, всички промени ще влязат в сила веднага. Ще бъде достатъчно да затворите прозореца за инсталиране и да продължите да стартирате проблемния софтуер или игра, за да проверите ефективността на извършената манипулация.

Метод 2: Инсталирайте игра или програма с деактивиран антивирус

Преминаването към тази опция е полезно само ако вече сте инсталирали Microsoft Visual C ++ 2017. Понякога защитата на вашия компютър по време на инсталирането на програма или игра я приема като опит да заразят вашия компютър с вируси. Поради това възниква автоматично премахване или блокиране на определени елементи. Малко вероятно е да ги върнете без преинсталиране на софтуера или приложението, поради което се препоръчва напълно да го деинсталирате от системата, да деактивирате антивируса и да извършите преинсталация. Прочетете повече за всичко това в другите ни материали, като кликнете върху връзките по-долу.

Повече подробности:
Премахване на игри на компютър с Windows 10
Деактивиране на антивирус

Метод 3: добавете ръчно concrt140.dll към системата

Ако предишните методи не доведоха до някакъв резултат, е напълно възможно в OS concrt140.dll по някаква причина да липсва. Тогава най-добрият вариант би бил ръчно да го инсталирате с помощта на доказани инструменти на трети страни. Съветваме ви да следвате нашите препоръки и да не използвате първия сайт, който се натъква, тъй като в повечето случаи те са измамни и вирусът стига до компютъра заедно с DLL файла.

Изтеглете DLL-FILES.COM CLIENT

 1. За да разрешим този проблем, ще вземем за пример популярния платен инструмент DLL-FILES.COM CLIENT. Само имайте предвид, че ще можете да използвате цялата си функционалност само след закупуване на лицензен ключ. Следвайте връзката по-горе, за да купите и инсталирате този софтуер. След успешно стартиране въведете името на DLL файла в определеното поле и щракнете върху съответния бутон, за да стартирате търсенето.
 2. Използване на DLL-FILES.COM CLIENT за намиране на липсващи файлове

 3. В резултатите трябва да се показва само един файл. Името му е направено под формата на връзка, така че кликнете върху него, за да отидете на страницата за изтегляне.
 4. Избор на файлове от резултатите от търсенето на DLL-FILES.COM CLIENT

 5. DLL-FILES.COM CLIENT автоматично ще избере най-новата съвместима версия на библиотеката и просто трябва да кликнете върху бутона „Install“ .
 6. Преход към инсталация на файл чрез програмата DLL-FILES.COM CLIENT

 7. Ако използвате пробна версия, върху основния прозорец ще се покаже допълнителна, през която можете да продължите да закупите ключа.
 8. Закупуване на лицензен ключ за инсталиране на файл чрез DLL-FILES.COM CLIENT

Не всички потребители искат да купят платена програма само заради изтеглянето на един обект. Тук обаче не можете да използвате нито един сайт от търсачката. Съветваме ви да се запознаете с доказаните алтернативни опции, като отидете на статията на линка по-долу.

Повече подробности: Как да инсталирате DLL в Windows

Метод 4: Проверете целостта на системните файлове

Понякога повредата на системните елементи на Windows причинява различни грешки, свързани с откриването на обекти, включително DLL файлове. Ето защо, ако горните методи не помогнаха или ако файлът concrt140.dll присъства в Windows, но когато софтуерът стартира, се показва известие за неговото отсъствие, препоръчва се да проверите компютъра за грешки и повреди в системните файлове. Можете да направите това по следния начин:

 1. Отворете "Старт" и през лентата за търсене намерете класическото приложение "Команден ред" . Не забравяйте да го стартирате като администратор.
 2. Стартирайте командния ред, за да сканирате целостта на файла, когато коригирате грешка с concrt140.dll

 3. За да започнете сканиране, въведете командата sfc /scannow и натиснете клавиша Enter .
 4. Извършване на сканиране на системни файлове за отстраняване на грешки с concrt140.dll

 5. Изчакайте сканирането да започне. По време на тази операция не затваряйте конзолата, в противен случай целият напредък ще бъде нулиран и сканирането ще трябва да започне отново. Ще бъдете уведомени за оставащия процент за проверка.
 6. Напредък на сканиране на системни файлове за коригиране на грешки с concrt140.dll

Ако внезапното сканиране през SFC завърши с показване на грешка за невъзможността за проверка поради повреда на който и да е компонент на системата, тогава ситуацията е по-сериозна, отколкото изглеждаше в началото. За щастие, потребителите могат лесно да използват друг вграден инструмент за ОС, наречен DISM. Тази програма възстановява повредените компоненти, организирайки работата на SFC и други инструменти. След приключване на действието на този инструмент, рестартирайте SFC и върнете нормалната работа на целия Windows.

Повече подробности: Използване и възстановяване на проверка за интегритет на системните файлове в Windows чрез DISM

След като изпълните тези стъпки, се препоръчва да рестартирате компютъра, така че всички промени да влязат в сила точно. Тогава вече е възможно да се пристъпи към опити за стартиране на софтуера, ако, разбира се, по време на проверката са намерени и коригирани грешки.

Метод 5: Сканирайте компютъра си за вируси

Последният метод, за който искаме да говорим в днешната статия, е да проверим системата за вируси, използвайки всеки удобен инструмент. Факт е, че понякога злонамерените обекти крият или изтриват определени обекти сами. Понякога това се случва веднага след опит за връщането им, поради което същата грешка възниква при опит да отворите програма или игра. Опитайте да сканирате ОС за вируси, като използвате инструкциите по-долу и след успешно почистване инсталирайте concrt140.dll с една от горните опции.

Антивирусна програма за дезинфекция на компютър Kaspersky Virus Removal Tool

Повече подробности: Борбата срещу компютърните вируси

Вече сте запознати с пет различни начина да поправите липсващата библиотека concrt140.dll в Windows. Остава само чрез търсене на методите, за да намерите оптималния и да преминете към нормално взаимодействие със софтуера.