DLL


Редица стратегии в реално време казаци все още е една от любимите в ОНД. Въпреки скорошното пускане на продължението, първите игри от поредицата все още са популярни. Те обаче са стари, но на Windows 7 и по-високи дискови версии на тези игри вероятно няма да бъдат стартирани. Една от възможните грешки е проблемът с файла ichat.dll. По-долу ще ви кажем как да се справите с този провал.

Как да се определи ichat.dll грешка

Всъщност, решенията за този проблем са неразривно свързани с други грешки, които възникват, когато се опитваме да пуснем казаците на модерна операционна система. Факт е, че тази библиотека е свързана с изпълнимия файл на играта и е невъзможно да се стартират казаците, без да се манипулира.

Всъщност решението е само едно - инсталира се версия на играта, която се продава пара , последвано от включването на режим на съвместимост. Също така има неофициално средство за обновяване с помощта на самоизработена помощна програма на главния EXE файл на играта и свързания DLL, но според потребителите, които са направили тази опция, тя не винаги помага, така че няма да я цитираме.

 1. Преди да купите казаци, препоръчваме ви да се запознаете с ръководство за пазаруване в стимул , Ако казаците вече са закупени, проверете за най-новите актуализации ,
 2. Отворете Steam клиента и отидете в библиотеката за игри на профила си. Намерете казаците в тях и кликнете върху името на играта с десния бутон на мишката.
  Открийте свойствата на играта на казаци на пара за отстраняване на недостатъци в иоата
  Изберете елемента "Свойства" .
 3. В свойствата на играта отворете раздела "Местни файлове" и кликнете върху "Преглед на локалните файлове" .
 4. Прегледайте файловете на местните казаци на Steam за отстраняване на недостатъците в иоата

 5. Ще се отвори папка с изпълнимия файл на играта, който се нарича csbtw.exe. Кликнете върху него с десния бутон на мишката.
  Отворете свойствата на exe, за да отстраните недостатъците в ichat
  В контекстното меню изберете " Свойства" .
 6. В раздела " Съвместимост" проверете "Пусни в режим на съвместимост" . От изскачащото меню по-долу изберете "Windows XP (Service Pack 3)" .
  Инсталирайте exe съвместимостта с Windows XP, за да отстраните недостатъците в ichat
  Също така поставете отметка в "Стартирайте тази програма като администратор" и кликнете върху Прилагане.

  Ако профилът ви в Windows няма такива права, моля, вижте инструкции за активиране на администраторските права ,

 7. Опитайте се да започнете играта. Ако все още възникнат грешки, върнете се към настройките за съвместимост и инсталирайте "Windows XP (Service Pack 2)" или "Windows 98 / Windows ME" .

За съжаление, този метод не е лишен от недостатъци - на най-съвременните видео карти, ако играта започне, а след това със сигурност с графични артефакти или ниски FPS. Като алтернатива можем да препоръчаме монтаж VirtualBox с Windows XP, на който казаците работят без проблеми.