Понякога е необходим шофьор и за такова устройство, за което преди няколко години нищо не е било необходимо. Например, компютърна мишка. Когато игралната индустрия се развива толкова, колкото и сега, такова устройство не може да бъде обикновен механизъм с два бутона. Оттук и необходимостта от софтуер.

Инсталиране на драйвери за A4Tech кървав v5

За любителите на компютърните игри фирмата A4Tech отдавна е позната. Клавиатурите, мишките и много други, които са толкова необходими за успешна игра, не се правят през първата година и моля фенове. Остава само да разбера как да инсталирате драйверите за Bloody v5.

Метод 1: Официалната полезност

Трябва да се отбележи веднага, че официалният портал на производителя няма отделен драйвер за такова устройство, можете да изтеглите само помощната програма. Това обаче е още по-удобно, защото е универсално и подходящо за всяко устройство от този тип.

Отидете на сайта Кървава

 1. Търсим секцията "Изтегляне" . Той е отляво на прозореца. Правим едно кликване.
 2. Изтеглете от лявата страна на прозореца A4Tech кървав v5_001

 3. След прехода откриваме помощната програма "Bloody 6" . Подходящ е за нашата мишка, така че ще я използваме като най-модерната. Софтуерът за изтегляне започва, след като кликнете върху специалната икона отдолу.
 4. Изтегляне на помощната програма A4Tech кървав v5_002

 5. Непосредствено след зареждането и стартирането на EXE файла, необходимите компоненти се разопаковат. Нищо не се изисква от нас на този етап, просто чака за завършване.
 6. разопаковане компоненти A4Tech кървав v5_003

 7. Първото действие след разопаковането е изборът на езика. Кликнете върху "Руски" и кликнете върху "Напред" .
 8. Избиране на езика A4Tech кървав v5_004

 9. Остава само да прочетете лицензионното споразумение, да поставите отметка на правилното място и да кликнете върху "Напред" .
 10. Договор за лиценз A4Tech кървав v5_005

 11. Инсталирането на необходимия софтуер започва, необходимо е да изчакате.

инсталиране на A4Tech кървав v5_006

Това завършва анализа на опцията за изтегляне на драйвера.

Метод 2: Програми на трети страни

Изтеглянето на драйвери от официалния сайт е правилното решение, което трябва да бъде взето първо. Това обаче не винаги е възможно или дори удобно. Ето защо трябва да обмислите метод, който не зависи от производителя. Например, използването на програми на трети страни. Избор от най-добрите представители на такива приложения можете да намерите на нашия уебсайт.

Прочетете повече: Най-добрите програми за инсталиране на драйвери

Driver Booster A4Tech кървав v5

От този списък е необходимо да се разпредели програмата Помощник на водача , Това е удобно, защото сканира системата самостоятелно, открива слабости в зоната на водача и изисква или инсталирането или актуализирането им. Ясен интерфейс, прост дизайн и минимум функции - затова е полезно да разберем как да използваме програмата в нашия случай.

 1. Първо трябва да го изтеглите и стартирате. Веднага след това ни се иска да приемем лицензионно споразумение и след това да инсталираме самата програма. Правим всичко това, като кликнете върху бутона.
 2. Добре дошли в прозореца Booster Booster A4Tech кървав v5

 3. Непосредствено след това системата започва да сканира. Обикновено това не трае много дълго, тъй като програмата е доста модерна и бърза.
 4. Сканираща система A4Tech кървав v5

 5. След като анализът приключи, ще видим всички устройства, които трябва да бъдат актуализирани или инсталирани. Те може би не са много и може да има десетки.
 6. Списък на драйверите A4Tech bloody v5

 7. Въз основа на предходния параграф заключаваме, че трябва да използваме търсенето. Той се намира в горния десен ъгъл. Пишем там "A4Tech" .
 8. Търсене в A4Tech кървав v5

 9. Веднага след това кликнете върху "Инсталиране" в показаната линия.

Метод 3: Идент. № на устройството

За всяко устройство, свързано към компютъра, е действително, че има свой собствен уникален идентификатор. Това са тези данни, които ще ви помогнат да инсталирате драйвера, без да трябва ръчно да изтегляте и инсталирате софтуера. За начало просто трябва да знаете идентификационния номер на въпросната компютърна мишка. Как да направите това? Подробности можете да получите от статията на нашия уеб сайт от линка по-долу.

Търсене по ID A4Tech кървав v5

Прочетете повече: Инсталиране на драйвери чрез ID

Метод 4: Стандартни инструменти за Windows

За да инсталирате драйвера, не е задължително да изтеглите програмата, да отидете на специални сайтове или дори да използвате ID. Всичко може да се направи, като се използват методите на операционната система Windows. Това е съвсем просто, защото само трябва да се свържете с интернет, но все пак ви съветваме да прочетете инструкциите.

Управление на устройства A4Tech кървав v5

Прочетете повече: Инсталиране на драйвери с помощта на стандартни инструменти за Windows

В резултат на това разглобявахме 4 начина да инсталираме драйвера за компютърната мишка A4Tech Bloody v5.