За всяко устройство, свързано към компютъра, се изискват драйвери, дори ако това е Gembird USB-COM Link кабел. В тази статия ще разгледаме как да ги инсталирате.

Инсталиране на драйвери за Gembird USB-COM Link кабел

Има 2 начина, по които можете да гарантирате инсталирането на драйвера за въпросното оборудване. За да можете да изберете този, който ще бъде най-удобен, трябва да разберете и двете. Следва веднага да се отбележи, че официалният сайт на Gembird USB-COM Link Cable не съдържа подходящ софтуер, така че тази опция ще бъде прескочена.

Метод 1: Програми на трети страни

Много програми на трети страни напълно се справят със задачата да изтеглят драйвер за дадено устройство. Те работят в съответствие с метода на независимо търсене и изтегляне на софтуер, което значително опростява дадения процес за потребителя. Това е особено вярно, ако софтуерът е инсталиран от начинаещ. Разберете какъв софтуер е полезен за намиране на драйвери, можете да намерите в нашата статия на линка по-долу.

Прочетете повече: Софтуер за инсталиране на драйвери

Шофьорски пакет Solution gembird USB-COM Link кабел

Най-добрата програма е DriverPack Solution който има просто управление, минимум функции и доста голяма база от драйвери за различни устройства. Въпреки факта, че това е много прост софтуер, е по-добре да прочетете ръководството, което описва всички нюанси на работа с него. Можете да го направите на нашия уеб сайт на следната връзка.

Урокът: Актуализиране на драйверите с DriverPack Solution

Метод 2: Стандартни инструменти за Windows

Ако не искате да изтегляте програми, да посещавате ресурси или да търсите нещо, то просто можете да се възползвате от стандартните функции на Windows. Много е лесно да направите това, въпреки че няма абсолютно никаква гаранция за търсене. За подробни инструкции, трябва да отворите друга от нашите инструкции.

Прочетете повече: Инсталиране на драйвери с помощта на стандартни инструменти за Windows

Gembird Device Manager USB-COM кабел за свързване

Разглобихме 2 актуални начина за инсталиране на драйвера за свързващ кабел Gembird USB-Link. Надяваме се, че с помощта на една от тях можете да инсталирате необходимия драйвер.