Собствениците на смартфони от различни марки, включително Samsung, за да се актуализират или пренарежда устройството , се изискват шофьори. Можете да ги получите по различни начини.

Изтеглете драйвери за Samsung Galaxy S3

За да можете да работите със смартфон с компютър, трябва да инсталирате специална програма. Можете да го намерите на официалния сайт на компанията или да изтеглите от ресурси на трети страни.

Метод 1: Интелигентен комутатор

В тази версия трябва да се свържете с производителя и да намерите връзка за изтегляне на програмата от техния ресурс. За да направите това, трябва:

 1. Отидете Официален сайт и преместете курсора до секцията в горното меню, наречена "Поддръжка" .
 2. секция на официалния сайт

 3. В отвореното меню изберете "Изтегли" .
 4. секцията за изтегляне на официалния сайт

 5. Сред списъка с устройства с марка трябва да кликнете върху първото - "Мобилни устройства" .
 6. секция мобилни устройства на сайта samsung

 7. За да не преминете през списъка с всички възможни устройства, има бутон "Въведете номера на модела" над общия списък, който трябва да изберете. След това в прозореца за търсене въведете "Galaxy S3" и натиснете клавиша "Enter" .
 8. Въведете номера на устройството на сайта samsung

 9. Ще се извърши търсене в сайта, в резултат на което има необходимия апарат. На неговия имидж трябва да кликнете, за да отворите съответната страница на ресурса.
 10. В наличното меню отдолу изберете секцията "Полезен софтуер" .
 11. полезно за устройството на сайта samsung

 12. В предоставения списък ще трябва да изберете програма, в зависимост от версията на Android, инсталирана на вашия смартфон. Ако устройството се актуализира редовно, трябва да изберете Smart Switch.
 13. изборът на програмата за изтегляне на официалния сайт

 14. След това трябва да го изтеглите от сайта, да изпълните инсталатора и да следвате командите му.
 15. Изтегли Samsung Smart от официалния сайт

 16. Пуснете програмата. Заедно с това, трябва да свържете устройството през кабела за по-нататъшна работа.
 17. стартирайте интелигентния ключ

 18. След това инсталацията на драйвера ще бъде завършена. Щом смартфонът е свързан към компютъра, програмата показва прозорец с контролен панел и кратка информация за устройството.
 19. интелигентен прозорец

Метод 2: Kies

В горния метод официалният сайт използва програмата за устройства, които имат най-новите актуализации на системата. Въпреки това, често се случва, че потребителят може да не актуализира устройството по някаква причина и описаната програма не работи. Причината за това е, че работи с операционната система Android от версия 4.3 и по-нова версия. Базовата система на устройството Galaxy s3 е версия 4.0. В този случай трябва да прибягвате до друга програма - Kies , който също е на разположение на уеб сайта на производителя. За тази цел процедирайте по следния начин:

 1. Отидете на официалния сайт и кликнете върху "Download Kies" .
 2. изтегляне kies

 3. След изтеглянето стартирайте програмата и следвайте инструкциите на инсталатора.
 4. Изберете местоположението, за да инсталирате софтуера.
 5. Избиране на папка за инсталиране на kies

 6. Изчакайте основната инсталация да завърши.
 7. kies инсталационен процес

 8. Програмата ще инсталира допълнителен софтуер, затова трябва да поставите отметка в квадратчето "Unified driver installer" и да кликнете върху "Next" .
 9. инсталиране на допълнителни драйвери в kies

 10. След това ще се появи прозорец, който ще ви информира, че процесът е приключил. Изберете дали искате да поставите командата за бърз достъп на работния плот и да го стартирате веднага. Кликнете върху Завършване .
 11. инсталацията е завършена

 12. Пуснете програмата. Свържете съществуващото устройство и изпълнете планираните действия.
 13. kies прозорец

Метод 3: Фърмуер

Ако трябва да мигате устройството, трябва да обърнете внимание на специализирания софтуер. Подробно описание на процедурата е дадено в отделна статия:

инсталиране на драйвери за мигане на телефона

Прочетете повече: Инсталиране на драйвера за фърмуера на Android

Метод 4: Програми на трети страни

Ситуацията не е изключена, при която има проблеми при свързването на устройството към компютър. Причината за това е неизправност на оборудването. Тази ситуация може да възникне, когато свържете устройство, а не само смартфон. В това отношение трябва да инсталирате драйвера на компютъра.

DriverPack Solution Icon

За това можете да използвате програмата DriverPack Solution , функционалността на която включва възможността за тестване на проблеми при свързването на оборудване от трети страни, както и откриването на липсващия софтуер.

Прочетете повече: Как да използваме DriverPack Solution

В допълнение към горната програма има и друг софтуер, който също е доста удобен за използване, така че изборът на потребителя не е ограничен.

Прочетете още: Най-добрите програми за инсталиране на драйвери

Метод 5: ID на устройството

Не забравяйте идентичността на оборудването. Каквото и да е, винаги ще има идентификатор, който може да намери необходимия софтуер и драйвери. За да научите ID на смартфона, първо трябва да го свържете с компютъра си. Ние сме опростили задачата за вас и вече сте определили ID на Samsung Galaxy S3, а именно следните стойности:

USBSAMSUNG_MOBILE&ADB
USBVID_04E8&PID_686B&ADB

Поле за търсене на

Урокът: Използвайте ID на устройството, за да търсите драйвери

Метод 6: Управление на устройства

Windows има вградени инструменти за работа с устройства. Когато свържете смартфона си с компютъра, ще се добави ново устройство към списъка с устройства и ще се покаже цялата необходима информация за него. Системата също така ще докладва за възможни проблеми и ще ви помогне да актуализирате необходимите драйвери.

Процесът на инсталиране на намерения драйвер

Урокът: Инсталиране на драйвера чрез използване на системната програма

Горните методи за търсене на драйвери са основни. Независимо от изобилието от ресурси на трети страни, които предлагат изтегляне на необходимия софтуер, е желателно да се използва само това, което производителят на устройството предлага.