произход е не само дистрибутор на компютърни игри, но и клиент за стартиране на програми и координиране на данните. И почти всички игри изискват стартирането да става чрез официално обслужване на клиенти. Това обаче не означава, че този процес може да се извърши без проблеми. Понякога може да възникне грешка, че играта няма да се стартира, защото първоначалният клиент също не се изпълнява.

Причини за грешка

Много често подобна грешка се случва в игри, които освен Origin имат свой клиент. В този случай процедурата за комуникацията може да бъде нарушена. Въпреки това, най-често срещаният проблем е за играта The Sims 4. Тя има собствен клиент и често при стартиране на играта чрез пряк път може да има грешка в процедурата за стартиране. В резултат на това системата ще изисква стартирането на клиента на Origin.

Ситуацията ескалира след една от актуализациите, когато клиентът на Sims 4 беше интегриран в самата игра. Преди това, за да стартирате клиента в папката, имаше отделен файл. Сега системата е много по-вероятно да изпитва проблеми при стартирането, отколкото преди. В допълнение, по-рано, за да реши проблема, помогна за стартирането на играта чрез директен файл с приложения без предварително използване на клиента.

В резултат на това в тази ситуация може да има няколко основни причини за проблема. Всеки от тях трябва да бъде анализиран подробно.

Причина 1: Еднократна повреда

В повечето случаи проблемът се крие в единичната грешка на самия клиент. За да започнем с това си струва да се опитаме да разберем повърхностно, грешката може да бъде единична. Следва да се извършат следните дейности:

 • Рестартирайте компютъра. След това много често някои компоненти на регистърните и процедурните вериги започват да работят така, както би трябвало, и страничните процеси също ще бъдат завършени. В крайна сметка това често помага да се справим с проблема.
 • Също така, трябва да се опитате да стартирате Sims не чрез пряк път на работния плот, а чрез файла източник, който е в папката с играта. Възможно е етикетът да е неуспешен.
 • Също така можете да опитате да стартирате играта чрез самия клиент на Origin. Там трябва да отидете в "Библиотеката" и да пуснете играта оттам.

Симсън 4 в Произход

Причина 2: Клиентският кеш е неуспешен

Ако никое от посочените по-горе не е от полза, трябва да се вземат други мерки, които могат да помогнат на причината.

Най-ефективният начин е да изчистите кеша на програмата. Възможно е провалът да е причинен от неизправност само на записите в временните файлове на системата.

За да направите това, ще трябва да изтриете всички файлове в папките на следните адреси:

C:Users[Имя пользователя]AppDataLocalOriginOrigin
C:Users[Имя пользователя]AppDataRoamingOrigin
C:ProgramDataOrigin

Файл за деинсталиране на играта

Струва си да се отбележи, че папките могат да имат опция "скрит" и може да не са видими за потребителя. След това трябва да опитате отново да започнете играта.

Прочетете повече: Как да отворите скрити папки и файлове

Причина 3: липсват необходимите библиотеки

Понякога проблемът може да е в интегрирането на двама клиенти след надграждането на Origin. Ако всичко започна, след като клиентът изтегли пластир, струва си да проверите дали са инсталирани всички необходими Visual C ++ библиотеки. В този случай те се намират в папката с играта Sims 4, инсталирана на следния адрес:

[папка с игрой]/_Installer/vc/vc2013/redist

Трябва да се опитате да ги инсталирате и да рестартирате компютъра. Можете също така да използвате процедурата в този ред: премахнете произхода, инсталирайте библиотеките, инсталирайте Origin.

Ако системата не предлага инсталация, когато инсталаторът стартира, като каже, че всичко е вече нормално и работи нормално, трябва да изберете опцията "Ремонт" . След това програмата ще извърши повторно инсталиране на компонентите, като поправи повредените елементи. След това се препоръчва също да рестартирате компютъра.

Причина 4: Невалидна директория

Проблемът може да бъде разрешен и в клиента на Sims. В този случай трябва да опитате да преинсталирате играта с избора на друга директория.

 1. Ще трябва да преминете към настройките на клиента за произход. За да направите това, отидете в секцията "Произход" , след това "Настройки на приложението" .
 2. Настройки за произход

 3. След това трябва да отидете в раздел "Разширени" и подраздел "Настройки и запазени файлове" .
 4. Настройките за настройки и файловете в "Произход"

 5. Тук е областта "На вашия компютър" . Трябва да посочите друга директория за инсталиране на игри според стандарта. Най-добре е да опитате да го инсталирате на основния диск (C :).
 6. Местоположение на папката за играта за произход

 7. Сега остава да премахнете Sims 4 и след това да го инсталирате отново.

Прочетете повече: Как да премахнете игра от Произход

Причина 5: Актуализиране

В някои случаи грешката може да бъде нова актуализация както за клиента на Origin, така и за самата игра. Ако проблемите са били диагностицирани след изтеглянето и инсталирането на кръпката, то си струва да се опитате да преинсталирате играта. Ако това не стане, просто ще трябва да изчакате следващия кръпка да бъде освободен.

Освен това няма да е излишно да съобщавате проблема си на техническата поддръжка на EA. Те могат да получат информация кога ще е възможно да получат актуализация на кръпка и просто да разберете дали актуализацията е наистина актуална. Техническата поддръжка винаги ще разказва, ако никой друг не се е оплакал от този проблем, а след това ще трябва да потърси причината в друга.

Поддръжка на EA

Поддръжка на EA

Причина 6: Системни проблеми

В крайна сметка проблемите могат да бъдат скрити в работата на системата. Най-често тази причина може да бъде диагностицирана в случай, че този вид провал с пускането на игри в Origin е придружен от други проблеми в оперативната съвместимост на системата.

 • вируси

  В някои случаи вирусните повреди на компютъра могат индиректно да повлияят на работата на определени процеси. Имаше няколко съобщения, че почистването на системата от вируси помогна да се справим с проблема. Трябва да проверите компютъра си за вируси и да извършите цялостно почистване.

  Прочетете повече: Как да почистите вашия компютър от вируси

 • Ниска производителност

  Високото натоварване на компютъра като цяло е много честа причина за провал на различни системи. Включването на провала на комуникацията между клиентите помежду им може да бъде причинено от това. Необходимо е да оптимизирате компютъра и да почистите остатъците. Също така няма да е излишно да почиствате системния регистър.

  Прочетете повече: Как да почистите вашия компютър от боклук

 • Техническа разбивка

  Някои потребители отбелязаха, че след смяната на слотовете за памет проблемът изчезна. В много случаи беше заявено, че заменените устройства вече са стари. Така че в някои случаи този подход може да помогне за справяне с проблема. Най-вероятно това се дължи на факта, че неправилно работещата или стара RAM блокира и обработва информацията неправилно, поради което настъпват смущения в играта.

заключение

Възможно е да има други причини, които причиняват подобна неизправност, но те са от индивидуален характер. Тук са изброени и разглобени най-честите и характерни варианти на събитията, които са причинили неизправността. Обикновено описаните дейности са достатъчни за решаването на проблема.