С активното използване на някои функции в социалната мрежа VKontakte може да срещнете грешка "Контрол на наводненията", която възниква при определени обстоятелства. В тази статия ще говорим за основните причини за появата и методите за елиминиране на този проблем.

Грешка "Контрол на наводненията" VK

Първо, струва си да се изясни, че въпросната грешка е единствено резултат от правилното функциониране на автоматичната система за сигурност на сайта на VK. Появата на "Наводнения контрол" може само с явни опити да се заобиколят ограниченията, наложени от администрацията.

Забележка: По-голямата част от потребителите на VK не се сблъскват с този проблем, тъй като не използват програми и приложения от трети страни.

Имайте предвид, че грешка може да възникне не само в пълната версия на сайта, но и на мобилните устройства. Освен това, това е приложение от трети страни, например, Кейт мобилен най-често стават причина за "Наводнения" .

Причина 1: Висока активност

Първата и най-неотложна причина за възникването на въпросната грешка е твърде често срещаните марки "Харесвам" . Това се отнася както за официалното заявление, така и за уебсайта на VKontakte.

Като публикуване на уеб страницата на VK

Разнообразието от записи, по които ви харесва, няма значение - дори и ако оценявате няколко публикации с различно съдържание, съществува риск от грешка. Освен това можете да се сблъскате с проблема с честото изпращане на лични съобщения, коментари и някои други дейности.

Процесът на създаване на видео като VKontakte

Проблемът е причинен от факта, че автоматичната система за ресурси, предназначена за борба с ботове и спам, отрицателно разглежда вашите действия. Като се има предвид този нюанс, се опитайте да избегнете услуги мамят дейност.

Процесът на подаване на заявление до приятели VKontakte

Забележка: Пълната версия на сайта на VK напълно блокира всички функции, изисквайки ви да подадете задължителна анти-бот проверка.

Можете практически да се освободите от проблемите, без да жертвате нищо - просто трябва да покажете малко по-малко дейност, оценявайки само записите, които са наистина интересни за вас. Същото важи и за репортажи и съобщения.

Процесът на преминаване на анти-бот проверка VKontakte

Освен това можете да намалите вероятността от "Наводнения контрол" чрез значително увеличаване на интервала от време между проявата на някакъв вид дейност. Също така, не забравяйте да използвате функциите на браузъра и да опресните страницата.

Причина 2: Софтуер на трети страни

Втората причина за възникването на "Flood Control" е използването на всякакъв вид неофициален софтуер. Това се отнася до повечето разширения, които позволяват слушане VKontakte музика без да посещавате сайта или с рок песни ,

Пример за грешка за контрол на наводненията в VKmusic

Всичко това се отнася и за мобилното приложение Kate Mobile, което много потребители отдавна е заменено от официалния еквивалент. Но ако в разширенията трудностите засягат само някои възможности, тогава в това приложение грешка може да се случи буквално поради всяко от вашите действия.

Кажете грешките за контрол на наводненията в приложението Kate Mobile

Всъщност, основното и най-неотложното решение на проблема с възникването на грешка "Flood Control" в софтуера на трети страни е да откаже да го използва. Това важи и за приложения за мобилни устройства и разширения за интернет браузъри.

Старата грешка на Кейт Мобайл за контрол на наводненията

Напълно е разрешено да търсите алтернативи на едно или друго разширение, което осигурява функциите, от които се нуждаете. Този подход обаче може да бъде труден, тъй като повечето от важните приставки за браузъри са уникални.

Причина 3: Неактуални версии

Грешката може да се появи в някои програми и приложения, например VKmusic и Kate Mobile, ако използваната версия е много остаряла. Необходимостта от надграждане, за да се предотвратят грешки, също е от значение в случая с официалното приложение VKontakte.

Способността да актуализирате приложението Kate Mobile

Можете да решите проблема, като просто изтеглите последната версия на официалната страница на приложението в Google играе или сайт.

заключение

Независимо от причината, можете да решите проблема, без да нарушите основните правила за използване на социалната мрежа VKontakte. Това заключава тази статия и се надяваме, че сте успели да отстраните грешката.