Как да редактирате Instagram профил

Когато се регистрирате за сметка в социалната мрежа на Instagram, потребителите най-често предоставят само основна информация, като име и псевдоним, имейл и аватар. Рано или късно може да се сблъскате с необходимостта да промените тази информация и с добавянето на нови. За това как да направим това, ще кажем днес.

Как да редактирате профила в Instagram

Разработчиците на Instagram не предлагат прекалено много възможности за редактиране на техния профил, но те все още са достатъчни, за да направят първата страница на социалната мрежа разпознаваема и запомняща се. Как точно, прочетете.

Промяна на аватара

Аватар е лицето на вашия профил в която и да е социална мрежа, а в случая с фото и видео ориентирането на Instagram, правилният му избор е особено важен. Можете да добавите изображение или като регистрирате профила си директно или след него, или просто като го промените по всяко време. Има четири различни възможности за избор:

 • Изтриване на текущата снимка;
 • Импортиране от Facebook или кикотене (подлежащи на свързване сметки);
 • Направете снимка в мобилно приложение;
 • Добавяне на снимки от Галерия ( андроид ) или фотографски филм ( IOS ).
 • Опции за добавяне на нова снимка на потребителския профил в приложението Instagram

  Описахме по-рано в отделна статия как всичко това се прави в мобилните приложения на социалната мрежа и нейната уеб версия. Препоръчваме ви да го прочетете.

  Още подробности: Как да промените аватара си в Instagram

Попълване на основна информация

В същия раздел на редактирането на профила, където можете да промените основната снимка, има възможност за промяна на името и потребителското име (псевдонимът, който се използва за оторизация и е основният идентификатор на услугата), както и посочване на информация за контакт. За да попълните или промените тази информация, изпълнете следните стъпки:

 1. Отидете на страницата на вашия профил в Instagram, като докоснете съответната икона на долния панел и след това кликнете върху бутона „Редактиране на профил“ .
 2. Отидете в редактирането на потребителския си профил в приложението Instagram

 3. Веднъж в дясната част, можете да попълните следните полета:
  • Името е истинското ви име или това, което искате да посочите вместо това;
  • Потребителско име - уникален псевдоним, който може да се използва за търсене на потребители, техните марки, препратки и много други;
  • Сайт - в зависимост от наличността;
  • За себе си - допълнителна информация, като описание на интереси или основни дейности.

  Добавете основна информация за себе си в мобилното приложение на Instagram

  Лична информация

  • Е-мейл;
  • Телефонен номер;
  • Павел.

  Определяне на информация за контакти в мобилното приложение на Instagram

  И двете имена, както и имейл адресът, вече ще бъдат посочени, но можете да ги промените, ако желаете (може да се изисква допълнително потвърждение за телефонния номер и пощенската кутия).

 4. Попълнете всички полета или тези, които смятате за необходими, докоснете отметката в горния десен ъгъл, за да запишете промените.
 5. Потвърждаване на промените, направени в приложението на Instagram при редактиране

Добавяне на връзка

Ако имате личен блог, уебсайт или публична страница в социална мрежа, можете да се свържете с него директно във вашия профил в Instagram - той ще бъде показан под аватара и името. Това се прави в секцията "Редактиране на профил" , която разгледахме по-горе. Същият алгоритъм за добавяне на връзки е описан подробно в представения по-долу материал.
Добавяне на връзка към сайт в страницата ви в Instagram
Още подробности: Добавяне на активна връзка в Instagram профил

Профил за отваряне / затваряне

Instagram профилите са два вида - отворени и затворени. В първия случай, абсолютно всеки потребител на тази социална мрежа ще може да вижда вашата страница (публикации) и да се абонира за нея, във втория случай ще ви е необходимо потвърждение (или забрана за такова) за абонамент и следователно за преглед на страницата. Какъв ще бъде вашият акаунт ще бъде определен на етапа на регистрацията му, но можете да го промените по всяко време - просто трябва да отидете в раздела за настройки на „Поверителност и сигурност“ и да активирате или, напротив, деактивирате ключа до опцията „Затворен акаунт“ , в зависимост от от какъв тип смятате за необходимо.
Как да отворите или затворите профила си в мобилното приложение Instagram
Прочетете повече: Как да се отвори или изключете Instagram профил

Красив дизайн

Ако сте активен потребител на Instagram и планирате да популяризирате собствената си страница в тази социална мрежа или вече сте започнали да го правите, нейният красив дизайн е съществен елемент от успеха. Така че, за да привлечем нови абонати и / или потенциални клиенти към даден профил, е важно не само да попълните цялата информация за себе си и да се погрижите за създаването на запомнящи се аватари, но и да наблюдавате единния стил в публикуваните снимки и текстови записи, с които могат да бъдат придружавани. Всичко това, както и редица други нюанси, които играят решаваща роля в оригиналния и просто атрактивен дизайн на профила, ние написахме по-рано в отделна статия.
Кръгли снимки в Instagram
Още подробности: Колко красиво е да направите страницата си в Instagram

Получаване на отметка

Повечето публични и / или просто известни личности от всяка социална мрежа имат фалшификати и за съжаление Instagram не е изключение от това неприятно правило. За щастие, всички, които наистина са знаменитости, могат лесно да докажат своя “оригинален” статус, като получат отметка - специална марка, която показва, че страницата принадлежи на конкретно лице и не е фалшива. Това потвърждение се изисква в настройките на сметката, където се предлага да се попълни специален формуляр и да се изчака неговата проверка. След като получи отметка, такава страница може лесно да бъде намерена в резултатите от търсенето, като незабавно се елиминират неистинските профили. Най-важното нещо, което трябва да запомните тук, е, че този „знак на честта“ не свети на обикновен потребител на социална мрежа.
Поискайте потвърждение, за да получите отметка в акаунта в Instagram
Още подробности: Как да получите отметка в Instagram

заключение

Точно така можете да редактирате собствения си Instagram профил, по желание да го оборудвате с оригинални елементи от дизайна.