Flash плейър Adobe се изисква от браузърите, за да позволи на флаш приложенията да работят правилно. Днес ще разговаряме подробно за инсталирането на тази добавка за уеб браузър. Yandex браузър ,

Инсталирайте Adobe Flash Player в браузъра Yandex

Разглежданото разширение е инсталирано и активирано по подразбиране в браузъра Yandex, така че повечето потребители нямат проблеми с работата с съдържание, разработено чрез технологията Flash. Понякога Flash Player може да бъде деактивиран. Можете да го включите и изключите сами, както следва:

  1. Стартирайте браузъра и отворете изскачащото меню, като кликнете върху бутона под формата на три хоризонтални ленти. Тук трябва да изберете "Настройки" .
  2. Отворете настройките в браузъра Yandex

  3. Превъртете надолу до раздела, където ще намерите "Показване на разширените настройки" и кликнете върху този бутон.
  4. Показване на разширените настройки

  5. В категорията "Лична информация" отворете "Настройки за съдържанието" .
  6. Настройки за съдържанието в браузъра Yandex

  7. Има раздел "Flash" . Можете да го редактирате, така че да отговаря на вашите нужди - да управлявате изключенията, да го деактивирате напълно или да конфигурирате стартирането само на важно съдържание.
  8. Управление на Flash в Yandex Browser

Вижте също: Flash Player в браузъра Yandex: активирайте, дезактивирайте и автоматизирате актуализирането

Актуализация на Flash Player

Новите версии на Flash Player вече се пускат редовно, а инсталирането им се препоръчва при първата удобна възможност. В противен случай може да има някои проблеми при работата с приложенията. Подробни указания за актуализиране на това разширение във въпросния уеб браузър можете да намерите в нашия материал по-долу.

Изтеглете добавката за Adobe Flash Player

Повече подробности: Как да актуализирате Adobe Flash Player в браузъра Yandex

Настройка на Flash Player

Разбира се, Flash Player ще работи правилно, без допълнителни настройки, но понякога този процес е необходим за по-удобно използване на браузъра. В менюто с опции ще намерите елементи, които ви позволяват да конфигурирате изключения и да стартирате разширения на сайтове. Препоръчваме ви да следвате връзката по-долу, за да получите подробни указания как да настроите Flash Player.

Повече подробности: Настройване на Flash Player за браузър Yandex

Решаване на проблеми с работата на Flash Player в браузъра Yandex

Типичната неизправност в полезността може да накара потребителя да мисли, че изобщо не е инсталиран. Както обаче споменахме по-горе, по подразбиране има Flash Player в браузъра Yandex. Възможно е да има няколко причини за неуспехи, всички от които се решават по различни методи, с които ще се справят дори и неопитни потребители, тъй като те не изискват допълнителни знания или умения. Отговорете подробно на връзката по-долу.

Няма добавка за Flash Player в браузъра

Повече подробности:
Причините за неспособността на Flash Player в браузъра Yandex
Основните проблеми на Flash Player и техните решения

Надяваме се, че нашата статия ви е помогнала да разберете всички въпроси от интерес, свързани с Adobe Flash Player в уеб браузъра от Yandex. Сега не трябва да има проблеми и трудности при използването му.

Вижте също: Защо Adobe Flash Player не се стартира автоматично.