произход предлага богат избор от отлични игри от EA и партньори. Но за да ги придобиете и да се насладите на процеса, трябва първо да се регистрирате. Този процес не е много по-различен от този в други услуги, но все пак си заслужава да обърнем специално внимание на някои точки.

Плюсове от регистрацията

Регистрацията за произход е не само необходимост, но и всякакви полезни възможности и бонуси.

 • Първо, регистрацията ви позволява да правите покупки и да използвате придобитите игри. Без тази стъпка дори няма да има демо и безплатни игри.
 • На второ място, регистрираната сметка има собствена библиотека от игри. Така че инсталирането и оторизирането на Origin с този профил ще позволи дори на друг компютър да получи незабавно достъп до всички вече придобити игри, както и постигнатия в тях напредък.
 • На трето място, създаденият профил се използва като профил във всички игри, където се поддържа подобна функция. Това е особено важно за мултиплейър игри като Battlefield, Plants vs Zombies: Garden Warfare и така нататък.
 • Четвърто, регистрацията създава сметка, от която можете да общувате с други потребители на услугата, да ги добавяте към приятели и да играете съвсем съвместно.

Както можете да разберете, първо трябва да си създадете сметка за много полезни функции и бонуси. Така че можете да започнете да разглеждате процедурата по регистрация.

Регистрационен процес

За успешното провеждане на процедурата трябва да имате валиден имейл.

 1. Първо, отидете на страницата за регистриране на профила в EA. Това се прави или на официалния сайт за произход в долния ляв ъгъл на всяка страница ...
 2. Официален уебсайт произход

  Регистрация по произход през сайта

 3. ... или когато за първи път стартирате клиента "Произход", където трябва да отворите раздела "Създаване на нов акаунт" . В този случай регистрацията ще се извърши директно в клиента, но процедурата ще бъде идентична с тази в браузъра.
 4. Регистрация по произход чрез клиент

 5. На първата страница трябва да посочите следните данни:

  Въвеждане на основна информация за профила за EA

  • Държава на пребиваване. Този параметър определя езика, на който клиентът и първоначалният уебсайт първоначално ще работят, както и някои условия за поддръжка. Например, цените на игрите ще се показват в тази валута и в цените, които са определени за определен регион.
  • Дата на раждане. Това ще определи кой списък ще се предлага на играча. Тя се определя от официално установените възрастови ограничения в съответствие с действащите за страната закони. В Русия, официално свързани с възрастта игри не са забранени, потребителят получава само предупреждение, така че за този регион списъкът на наличните покупки няма да се промени.
  • Необходимо е да поставите отметка, потвърждавайки, че потребителят е запознат и е съгласен с правилата за ползване на услугата. Повече информация можете да прочетете, като кликнете върху синята връзка, която е подчертана.

  След това можете да кликнете върху "Напред" .

 6. След това се показва екранът за индивидуални настройки на профила. Тук трябва да посочите следните параметри:

  Въвеждане на лични данни в профила на EA

  • Е-мейл адрес. Той ще бъде използван като потребителско име за упълномощаване в услугата. Също така тук ще бъде изпратено писмо с информация за промоции, продажби и други важни съобщения.
  • Парола. Системата за произход не предлага двукратна парола при регистрацията, както се прави в други услуги, но след въвеждане, бутонът "Показване" става достъпен. Най-добре е да кликнете върху него, за да видите въведената от вас парола и да сте сигурни, че е написана правилно. За въведената парола съществуват изисквания, без които тя не може да бъде приета от системата: дължина от 8 до 16 знака, от която трябва да има 1 малка буква, 1 главна буква и 1 цифра.
  • Публичен идентификационен номер. Този параметър ще бъде главният потребителски идентификатор в Origin. Другите играчи ще могат да добавят този потребител в списъка с приятели, като въведат този ID в търсенето. Също така, тази стойност става официален псевдоним в мултиплейър игри. Можете да промените това по всяко време.
  • Остава да минете през captcha на тази страница.

  Сега можете да отидете на следващата страница.

 7. Последната страница остава - конфиденциални настройки на профила. Необходимо е да се посочат следните данни:

  Въвеждане на чувствителни данни в профила ви в EA

  • Таен въпрос. Тази настройка ви позволява да получите достъп до промените в въведената по-рано информация за профила. Тук трябва да изберете един от предложените тайни въпроси и след това да напишете отговора до него по-долу. При по-нататъшна употреба от потребителя, ще бъдете помолени да въведете отговора на този въпрос в точния запис, в съответствие с регистъра. Така че е важно да се помни точно въведената реакция.
  • След това изберете кой може да преглежда данните за профила и активността на плейъра. По подразбиране е "Всички" .
  • Следващият елемент изисква да посочите дали други играчи ще могат да намират потребител чрез търсене, като използват заявката по електронна поща. Ако не поставяте чек тук, само идентификационният номер, въведен от потребителя, може да се използва за намиране на потребителя. По подразбиране тази настройка е активирана.
  • Последната точка е съгласието да получавате реклами и бюлетини от EA. Всичко това идва при електронната поща, посочена по време на регистрацията. Стандартната настройка е изключена.

  След това остава регистрацията да приключи.

 8. Създаване на профил в EA

 9. Сега трябва да отидете на вашата поща, посочена при регистрацията, и да потвърдите посочения адрес. За да направите това, трябва да отидете на посочената връзка.
 10. Потвърждение за създаване на профил в EA чрез електронна поща

 11. След прехвърлянето, имейл адресът ще бъде потвърден и профилът ще разполага с пълен набор от опции.

Сметката на EA бе създадена успешно

Сега споменатите по-горе данни могат да бъдат използвани за оторизация в услугата.

допълнително

Важна важна информация, която ще бъде полезна в бъдеще, когато използвате услугата.

 • Важно е да се отбележи, че почти всички въведени данни могат да бъдат променени, включително потребителски идентификатор, имейл адрес и др. За да получите достъп до промяната на данните, системата ще изисква от вас да отговорите на тайния въпрос, зададен в процеса на регистрация.

  Прочетете повече: Как да промените имейла в Origin

 • Потребителят може също да промени тайния въпрос по желание, в случай че е загубил отговора, или просто не го харесва по една или друга причина. Същото важи и за паролата.
 • Прочетете повече:
  Как да промените защитния си въпрос в Origin
  Как да промените паролата на Origin

заключение

След регистрацията е важно да запазите посочения имейл, тъй като той ще бъде използван за възстановяване на достъпа до профила, ако бъде изгубен. В противен случай няма допълнителни условия за използването на Origin - веднага след регистрацията можете да започнете да играете игри.