Да се ​​подобрят възможностите Yandex Browser потребителите инсталират различни приставки и добавки, които ви позволяват да получавате нови, уникални функции. И че плъгините продължават да работят правилно, те трябва да бъдат актуализирани своевременно.

Актуализиране на приставки

Plugins са специални софтуерни модули, които разширяват възможностите на Yandex.Browser. Отскоро в Yandex (както и в други интернет браузъри на двигателя хром ) отказаха да поддържат NPAPI, т.е. лъвския дял от всички съществуващи плъгини за този уеб браузър, които включват Unity Web Player, Ява , Adobe Acrobat и други.

Единственият поддържан plug-in в уеб браузъра от Yandex, който все още е достъпен за потребителите, е Adobe Flash Player , Това е за него и има смисъл да инсталирате актуализации и как да го направите - казано по-рано на нашия уебсайт.

Прочетете повече: Как да актуализирате Flash Player в Yandex.Browser

Актуализиране на добавките

Често потребителите, говорейки за приставки, означават добавки, които са миниатюрни програми с интерфейс, които са вградени в интернет браузъра и разширяват възможностите си.

  1. За да актуализирате добавките, инсталирани в Yandex, отворете уеб браузъра си, като използвате следната връзка:
  2. browser://extensions/

  3. Показва се списъкът с инсталираните разширения. В горната част на този прозорец проверете полето "Режим за програмисти" .
  4. Активиране на режима за програмисти в Yandex.Browser

  5. На екрана ще има допълнителни бутони, между които ще трябва да кликнете върху елемента "Актуализиране на разширенията" .
  6. Актуализирайте разширенията в Yandex.Browser

  7. След като кликнете върху този бутон, Yandex ще провери автоматично добавките за актуализации. Ако бъдат намерени, те ще бъдат инсталирани незабавно.

Макар че това са всички опции за обновяване на плъгините в Yandex.Browser. Навременното им актуализиране ще осигури най-доброто представяне и сигурност на вашия уеб браузър.