Компютърът и модерните устройства за съхранение позволяват удобно съхранение на файлове, по-специално на снимки, но за съжаление не винаги са надеждни. И ако все още имате проблеми и сте загубили всички или някои снимки, не бива да се отчайвате, защото има голям избор от програми за възстановяване на снимки.

Възстановяване на снимки Hetman

Лесна за използване програма, насочена специално към възстановяването на изображението. Позволява ви да зададете режима на сканиране (бързо и пълно), критерии за търсене, например, че програмата търси снимки по дата и размер и има функция за визуализация, която ви позволява да избирате кои изображения да се експортират на компютъра. За съжаление, безплатната версия на програмата е чисто демонстративна.

Изтеглете софтуера Hetman Photo Recovery

Изтеглете Hetman Photo Recovery

Starus Photo Recovery

Ако търсите една проста и удобна програма за възстановяване на изтрити снимки, не забравяйте да обърнете внимание на Starus Photo Recovery - благодарение на прост интерфейс можете веднага да започнете да конфигурирате програмата и да търсите снимки.

Изтеглете Starus Photo Recovery

Изтеглете Starus Photo Recovery

Wondershare Възстановяване на снимки

Изключително лесно решение за тези, които не искат да губят време за изучаване на нов интерфейс, но все пак искат да получат качествен резултат от възстановяването. Wondershare Photo Recovery е програма, която е толкова лесна за използване, колкото е възможно, което въпреки името си е в състояние да възстанови не само снимки, но и музика и видео. Страхотно решение за домашна употреба.

Изтеглете софтуер Wondershare Photo Recovery

Изтеглете Wondershare Photo Recovery

Magic Photo Recovery

Друг инструмент за възстановяване на изтрити снимки, който се отличава с прост интерфейс, разделен на ясни стъпки, както и с два режима на сканиране. Трябва да се отбележи, че дори бърз режим често може да намери по-голямата част от изтритите изображения.

Изтеглете Magic Photo Recovery

Изтеглете Magic Photo Recovery

Recuva

Ако всички програми, прегледани по-рано, са насочени специално към възстановяването на снимки, тогава подобен полезен инструмент като Recuva е подходящ за възстановяване и други типове файлове. Лесна за използване програма, създадена от авторите CCleaner , е в състояние да намери различни типове файлове. Също така е приятно, че разработчиците практически не ограничават ползвателите на безплатната версия, поради което програмата може да бъде напълно използвана без парични инвестиции.

Изтеглете софтуер Recuva

Изтеглете Recuva

Възстановяване на данни от

Универсален инструмент за бързо и ефективно възстановяване на файлове, включително снимки. Всички по-рано разглеждани програми са по-подходящи за домашна употреба благодарение на най-простия интерфейс. Тук потребителят отговаря на по-широк набор от настройки, които включват възстановяване на данни и цели дялове, дори и след преинсталиране на операционната система, работа с компактдискове и много други.

Изтеглете софтуера MiniTool Power Data Recovery

Изтегляне

Лесно възстановяване на данни от устройства

Вече въз основа на името на програмата става ясно, че е изключително лесен за използване. Разбира се, веднага след стартирането и избора на диск, анализът на данните ще бъде стартиран незабавно, за да се търсят изтрити файлове. В същото време, ако не сте ясни за някои аспекти на програмата, помогнете за разбирането на всички подробности ще помогне на вградения учебен материал, напълно преведено на руски език.

Изтеглете програмата Easy Drive Data Recovery

Изтегляне на Easy Drive Възстановяване на данни

RS Фото възстановяване

Известен разработчик на софтуера за възстановяване на данни Софтуерът за възстановяване използва отделен инструмент за възстановяване на снимки от различни носители. Нейната работа RS Photo Recovery прави качествено във връзка с това, което може да сте сигурни - всички ваши снимки ще бъдат успешно възстановени.

Изтеглете програмата за възстановяване на снимки в RS

Изтеглете RS Photo Recovery

Възстановяване на данни

Програма, предназначена да възстанови не само графики, но и музика, документи, видео и други видове файлове. Интерфейсът на руски език ви позволява лесно да започнете работа с програмата, като изпълните един от двата налични вида анализ (бърз и пълен). В същото време, ако имате въпроси в хода на работата, услугата за поддръжка, чиято връзка е осигурена директно от прозореца на програмата, ще отговори на тях.

Изтеглете лесно възстановяване на данни

Изтеглете EaseUS Възстановяване на данни

PhotoRec

И накрая, крайният инструмент за възстановяване на снимки от нашия преглед, който става особено забележителен поради три причини: програмата е напълно безплатна, позволява да възстановите не само снимки, но и други видове файлове, а също така не изисква инсталация на компютър. Всичко, от което се нуждаете, е да изтеглите архива, да го разопаковате и да стартирате изпълнимия файл PhotoRec.

Изтеглете софтуера PhotoRec

Изтегляне на PhotoRec

Всяка от представените програми ще позволи да намерите всички изтрити снимки от твърд диск, флаш карта, карта с памет, компактдиск или друго устройство. Ние сме сигурни, че сред тях можете да намерите точно инструмента, който ще ви задоволи във всички параметри.