Всеки от нас със сигурност е натрупал не хиляда снимки от различни места и събития. Това е почивка, пътуване до музея и много семейни почивки. И почти всяко от тези събития бих искал да помня дълго време. За съжаление, снимките могат да се объркат или да се изгубят. Избягвайте тази неприятна ситуация с просто прожекция. Тогава вие и поръчката, изберете снимки и допълнителни инструменти за подобряване на разказа.

Така че, по-долу, ще разгледаме няколко програми за създаване на слайдшоу. Всички те, разбира се, имат различни способности, особености, но като цяло практически няма глобални различия, така че не можем да съветваме конкретна програма.

Photo Slideshow

Slideshow

Основното предимство на тази програма е огромен набор от преходи, скрийнсейвъри и теми. Още по-добре, те се сортират по тематична група, което улеснява намирането им. Също така към плюсовете на програмата е удобна и интуитивна лента, на която се намират всички слайдове, преходи и аудио песни. В допълнение, заслужава да се отбележи такава уникална функция като стилът на слайдшоуто: например под билборд.

Недостатъците са доста малки, но те не могат да бъдат наречени без значение. На първо място, PhotoShow е програма за създаване на слайдшоу само от снимки. За съжаление няма да можете да поставите видеоклипа тук. На второ място, в пробната версия можете да вмъкнете само 15 изображения, което е много малко.

Изтегляне Фотошоу

Създател на Bolide SlideShow

Създател на Bolide SlideShow

Основното предимство на тази програма е безплатно. И това, честно казано, е единствената безплатна програма в нашия преглед. За съжаление този факт налага известен отпечатък. Това е малък набор от ефекти и прост интерфейс. Въпреки, че последният е все още похвален, е почти невъзможно да се загубим тук. Интересна функция е функцията Pan & Zoom, която ви позволява да увеличите определена част от снимката. Разбира се, има нещо подобно на конкурентите, но само тук можете ръчно да посочите посоката на движение, началната и крайната области, както и продължителността на ефекта.

Изтегляне на Bolide SlideShow Creator

Урокът: Как да направя слайдшоу на снимки?

Намерени онлайн филми Супер Марио

Намерени онлайн филми Супер Марио

Програмата за създаване на слайдшоу от много голям и напреднал по отношение на софтуера за работа с медийни файлове на компанията. Първото нещо, което ви хваща за окото, страхотен дизайн и просто много настройки. В допълнение към обичайните настройки за слайдове, продължителност и т.н., има например вграден редактор на изображения! Но това не е единственото предимство на програмата. Също така има голям брой красиви и стилни шаблони, предназначени да добавят текст към слайда. И накрая, заслужава да се отбележи възможността за вмъкване на видео в слайдшоу, което в някои случаи ще бъде много полезно. Недостатъците обаче са също толкова важни: само 7 дни опит, по време на който водният знак ще бъде поставен върху последното видео. Това е толкова лесно, че почти изцяло да преодолеете всички предимства на продукта.

Изтегляне на Movavi SlideShow

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Програма за създаване на слайдове със сложно име и много прост интерфейс. Всъщност няма какво да се говори за това: има слайдове - има много ефекти - има добавяне на аудио - има - като цяло, почти типична средна стойност. Освен ако не трябва да се похвали работата с текста, а наличието на клип, което едва ли някой ще използва сериозно.

Изтеглете Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Cyberlink MediaShow

Cyberlink MediaShow

И тук е многофункционален комбайн сред цивилни автомобили - тази програма знае много, много. Първо, това е добро ръководство за фото и видео файлове. Има няколко типа сортиране, тагове и лица, което значително опростява търсенето. Тук е вграденият визьор на изображения, който остави само положителни емоции. На второ място, тази програма може да се използва за обработка на снимки. Разбира се, до нивото на мастодонтите на тази сфера е далеч, но за непретенциозни операции ще слезе. Трето, за това, за което сме тук - слайдшоу. Разбира се, да се каже, че този раздел има голяма функционалност, е невъзможно, но най-необходимото все още е там.

Изтеглете Cyberlink MediaShow

Magix Photostory

Magix Photostory

Тази програма не може да бъде недвусмислено наречена лоша или добра. От една страна, има всички необходими функции и дори още малко. Струва си да се отбележи, например, добре организирана работа с текст и звук. От друга страна, много параметри изискват по-голямо разнообразие. Вземете например секцията "Природа". Разглеждайки го, изглежда, че разработчиците са добавили функция само за тестване и все пак ще го запълнят със съдържание, защото за да възприемат само 3 clip art сериозно по някакъв начин не работи. Като цяло, Magix Photostory е доста добра дори в пробната версия и може да претендира за ролята на "главното слайдшоу".

Изтеглете Magix Photostory

PowerPoint

PowerPoint

Това дете на Майкрософт може би изглежда в това сравнение като професор сред тийнейджърите. Огромен брой и, още по-важно, отлично качество на функциите привеждат тази програма на съвсем различно ниво. Това не е само програма за създаване на слайдшоу, а е пълноправен инструмент, с който можете да донесете на зрителя абсолютно всякаква информация. И всичко това в красива обвивка. При наличие на директни ръце и умения, разбира се ... Като цяло програмата може да се нарече идеална, но само ако сте готови да платите за качествен продукт много пари и да се научите да го използвате повече от един ден.

Изтегляне на PowerPoint

Урокът: Как да направите слайд за презентация в PowerPoint

Производител на прошоу

Производител на прошоу

Изключителна програма, създадена специално за слайдшоуто, но не е по-лоша по много начини, дори до такъв гигант като PowerPoint. Има огромен брой добре проектирани функции, голяма база от стилове и анимации, много параметри. С тази програма можете да създадете наистина висококачествени слайдшоу. Ето само един удар - да разберете, че програмата е много трудна. Важна роля в това играе липсата на руски език.

Изтеглете продуцента на Proshow

заключение

Затова направихме преглед на няколко програми за създаване на слайдшоу. Във всяка от тях има някои уникални способности, които ни навеждат на своя избор. Трябва само да кажете, че последните две програми струват да се опитате само ако създавате наистина сложна презентация. За прост семеен албум програмите са по-лесни.