Всеки човек изпълнява много задачи на ден. Много е важно да не забравяте нищо и да имате време за зачеване, но да държите всичко в главата си е много трудно. Улеснете живота за специални програми за планиране на случаи. Те ще ви помогнат да разпространявате действията, да ги сортирате и групирате, както и да им напомняте важни срещи или други въпроси. В тази статия ще разгледаме няколко от най-изявените представители на такъв софтуер.

Datebook

Първо разгледайте дневника. Тази програма ви позволява да създавате списъци за определен период от време, като добавяте нови събития там. В него е вграден таймер, от потребителя се изисква само да настрои времето и да остави дневника, след което той ще получи известие за часовете.

Редактиране на събитие с дневник

В допълнение, този представител осигурява функцията за създаване на контакти, които ще бъдат изключително полезни за тези, които работят с голям брой хора, правят назначения и преговори. Обширните настройки ще ви помогнат да персонализирате интерфейса и функционалността на програмата поотделно за себе си. Datebook се разпространява безплатно и се предлага за изтегляне на официалния сайт.

Изтегляне на дневника

LeaderTask

LeaderTask е една от най-добрите програми в тази насока. С него можете лесно и бързо да организирате времето си, като използвате много вградени инструменти и функции. В допълнение, разработчиците предоставят на потребителите няколко техники и организатори за определени професии от известни автори.

Методи за управление на вашето време на официалния сайт на програмата LeaderTask

Програмата ви позволява самостоятелно да добавяте събития за определен ден, да ги групирате по области, например отделно за дома и за работа, да съхранявате данни в облачните услуги и да работите на няколко устройства едновременно, като ги синхронизирате. LeaderTask се разпространява срещу заплащане, затова препоръчваме първо да изтеглите и да се запознаете с пробната версия, при която достъпът до определени инструменти е ограничен, но това не ни пречи да оценим напълно всички функции на софтуера.

Изтеглете LeaderTask

Doit.im

Една проста и лесна програма Doit.im предлага на потребителите да създават задачи и да ги управляват чрез вградени функции. Например можете да зададете работно време, да зададете известия и да получавате дневен отчет за предстоящи и завършени задачи. Освен това съществува система за групиране на случаите, създаване на отделни проекти и разбивка на една сложна задача в няколко по-прости действия.

План за деня Doit.im

Струва си да се обърне внимание на събирането на заготовки, където има основните видове задачи. Благодарение на тази функция можете бързо да добавяте необходимите случаи само с дата. Тази колекция може да се редактира, всеки потребител има право да променя, изтрива или добавя елементи в тази библиотека.

Изтегляне на Doit.im

MylifeOrganized

Последният представител в нашия списък ще бъде MyLifeOrganized. Тази програма е много подобна на предишната, но има няколко съществени разлики. Тук има русифициран интерфейс и има вградени шаблони за организиране на случаи за популярни и ефективни алгоритми. Струва си да се отбележи, че някои от тях не поддържат руския език.

MyLifeОрганизиран основен прозорец

MyLifeOrganized интерфейсът е хубав и интуитивен. Има всички необходими настройки, филтри за търсене и много други, които ще бъдат полезни за потребителя, докато работите в програмата. За съжаление, този софтуер се разпространява срещу заплащане, но винаги можете да изтеглите ограничена пробна версия за преглед преди да я закупите.

Изтегляне на MylifeOrganized

В тази статия разгледахме няколко от най-популярните и най-добри програми, които ви помагат да планирате за определен период от време. Всички представители са малко подобни, но потребителите могат да намерят в тях уникални функции, които отличават определена програма от всички останали. Изтеглете и инсталирайте версията, която харесвате, и планирайте правилно деня си.