Печат на снимки може да се направи с най-често срещаните програми за преглед на изображения. Но такива приложения не са гъвкави, те не могат да конфигурират всички параметри на печат, които искате да зададете на потребителя. Самият образ, който отпечатва принтера с тези програми, не винаги е с високо качество. За щастие, има специални приложения за висококачествен фотопечат, които имат разширени настройки за настройка, регулируеми за всеки вкус.

Qimage

Мениджър на снимки в Qimage

Една от най-добрите програми за отпечатване на снимки е приложението Qimage. Той не само ви позволява да отпечатвате снимки в същата перспектива, с която потребителят се чувства комфортно (включително няколко снимки на лист), но също така има мощен инструмент за редактиране на изображения. Освен това приложението може да отпечатва снимки с високо качество. Работи практически с всички графични графични формати. По този начин, Qimage върху функционалната съвсем тясно се доближава до универсалните програми за обработка на изображения и е една от най-добрите програми в своя сегмент.

Основният недостатък за местния потребител на тази, като цяло, чудесна програма, е липсата на интерфейс на руски език.

Изтеглете Qimage

Печат на снимки

Файлов мениджър на програмата Photo Print

Значително по отношение на функционалността са по-ниски от предишните програмни функции на пилота за печат на снимки. Тя е много по-малко универсална. В същото време той е много удобен продукт за отпечатване на голям брой снимки, с възможност за определяне на местоположението им на лист хартия, включително няколко парчета. Това спестява консумативи. В допълнение, програмата Photo Print Print, за разлика от Qimage, има интерфейс на руски език.

Но, за съжаление, приложението не поддържа работата с файлови формати от нисък клас и също така няма почти никакви инструменти за редактиране на снимки.

Изтегляне на пилота за печат на снимки

ACD FotoSlate

Началния прозорец на програмата ACD FotoSlate

ACD FotoSlate е програма за споделяне на снимки за документи, създаване на албуми, календари, пощенски картички и др. Такова голямо разнообразие на разнообразния дизайн на изображенията и тяхната структурна организация се постига благодарение на наличието на специални майстори за печат. Удобно е да отпечатвате голям брой снимки. Тази програма е подходяща не само за домашна употреба, но и за нуждите на професионалните фотографи.

Вярно е, че отпечатването на единични снимки в приложението FotoData ACD е неудобно. Освен това няма руски интерфейс. Няма почти никаква възможност за редактиране на изображения.

Изтегляне на ACD FotoSlate

Снимки от печат

Pics Печат на началния прозорец

Приложението Pics Print е много подобно на ACS FotoSlate. Също така използват специални майстори в своята работа, които образуват албуми, календари, плакати, пощенски картички, визитки и т.н. Но, за разлика от предишната програма, Pix Pix има доста възможности за редактиране на изображения, като използва ефекти, управление на цветовете, контраст и т.н.

Основният недостатък на програмата, какъвто е ACD FotoSlate, е липсата на русификационни снимки.

Изтегляне на снимки от печат

Урокът: как да отпечатате картина на няколко листа с формат A4 в Pics Print

priPrinter Professional

Стартов прозорец на програмата priPrinter Professional

Основната характеристика на програмата priPrinter Professional е възможността за отпечатване на снимки във виртуален принтер. По този начин потребителят може да види каква ще бъде снимката преди да я отпечатате на физически принтер. Също така програмата има достатъчно възможности за редактиране на изображения.

Това приложение е shareware, така че когато се използва за дълъг период от време, той трябва да го закупи. Това обаче важи за всички описани тук програми.

Изтегляне на priPrinter Professional

Фото принтер

Прозорец за стартиране на фото принтера

Това приложение е идеално за онези потребители, които предпочитат простотата и удобството. Фотопринтерът не е обременен с тромава функционалност, така че възможностите му са ограничени само до отпечатването на снимки. Вярно е, че тази функция се изпълнява много добре. Работата с тази програма прави процеса на печат наистина лесен и удобен. Приложението осигурява възможност за масово отпечатване на снимки на различни размери хартия, включително възможността за поставяне на няколко изображения върху един лист.

Фотопринтерът обаче не е подходящ за тези потребители, които се нуждаят от мултифункционална програма с възможност за редактиране на изображения. Освен това приложението е изцяло на английски език.

Изтегляне на фотопринтер

Урокът: как да отпечатвате на фотопринтер в Photo Printer

Асо плакат

Начален екран на Ace Poster

Асо плакатът не се различава от функционалността. Единствената му задача е да създава плакати. Но, за да извършите този процес в тази програма, вероятно е проста и удобна, както никой друг. Асо плакатът ще може да произвежда голям плакат дори и с обикновен принтер, като разбива изображението на няколко страници с формат А4. Освен това програмата може да заснема изображения директно от скенера, без да записва сканирането на твърдия диск на компютъра.

Но за съжаление Ace Poster вече не може да реши други проблеми.

Изтегляне на Ace Poster

Начало фото студио

Начален прозорец на програмата

Програмата Home photo studio е истинска комбинация за работа с снимки. С нейна помощ можете да печатате снимки, като ги поставяте на лист хартия, както искате, но и да редактирате изображения, да ги организирате в групи, да рисувате, да създавате фотомонтаж, да създавате колажи, пощенски картички, календари и много други. Достъпна е партидна обработка на снимките. Също така, програмата може да се използва за лесно преглеждане на изображения.

За съжаление, въпреки че Home Photostudio има доста широк спектър от функции, много от тях не са напълно изпълнени или се нуждаят от по-нататъшно развитие. Достъпът до някои функции е неудобен. Така че имаше впечатление, че разработчиците, които гонят след няколко зайчета, не хванаха нито един. Програмата изглежда доста влажна.

Свали домашно студио

Както можете да видите, има широка гама популярни програми за отпечатване на снимки. Някои от тях са специално проектирани да изпълняват тази функция, други приложения могат да се наричат ​​универсални. Всеки потребител обаче може да избере това приложение за отпечатване на изображения, които смята за по-подходящи за себе си, и за решаване на конкретни задачи.