Solid Converter PDF е програма, която позволява не само да отваряте PDF файлове, но и да ги конвертирате в друг формат. Програмата поддържа преобразуването на PDF в много формати, които се отварят с помощта на програмния пакет на Microsoft Office.


Приложението е shareware - потребителят получава пробен период от 15 дни, за да може да оцени работата на Solid Converter PDF. Що се отнася до удобството на гледането, програмата не е по-малка от другите PDF четене решения, като STDU Viewer или Adobe Reader ,

Урокът: Как да отворите PDF в Word с Solid Converter PDF

Съветваме ви да погледнете: Други програми за отваряне на PDF файлове

Появата на програмата Solid Converter PDF

Визуализация на PDF файла

Програмата има пълен набор от функции за четене на PDF документи. Този списък включва: мащабиране на документа, избор на изходния формат за PDF страници, преместване на отметките в документа.

Прочетете PDF към Solid Converter PDF

Програмата има функция за търсене на текста на документа.

Конвертиране на PDF в други формати

Solid Converter PDF е в състояние да конвертира PDF файлове в друг формат. Списъкът с наличните формати включва: Word, Excel, текстов документ TXT, набор от JPG изображения.

Това е удобно, ако сте по-запознати с работата с документи в Word или Excel. Конвертирането се извършва, като се вземат предвид различните възможности за представяне на информация: в преобразуваните документи таблиците ще бъдат таблици, а не рисунки или нещо друго.

Конвертиране на PDF в Solid Converter PDF

Подобна възможност е рядкост сред програмите за гледане на PDF файлове. Например, в Adobe Reader Има функция за конвертиране на PDF в Word, но тя изисква платен абонамент.

Предимства на Solid Converter PDF

1. Прост, приятен дизайн на програмата. Лесно преглеждане на PDF документ;
2. рядка възможност за конвертиране на PDF в други формати на електронни документи;
3. Програмата има превод на руски език.

Конверсионен Solid Converter PDF

1. Програмата е споделена. Можете да използвате програмата по време на пробния период. След това програмата ще трябва да бъде закупена или преинсталирана.

Конвертирането на PDF в други електронни формати ви позволява да отваряте документи в познатите програми на Word и Excel. Ето защо, ако имате нужда от тази опция при работа с PDF, използвайте Solid Converter PDF.

Изтеглете пробна версия на Solid Converter PDF

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт