TeamViewer - една от най-добрите програми за дистанционно управление на компютъра. Чрез него можете да прехвърляте файлове между управлявания компютър и този, който управлява. Но, както всяка друга програма, тя не е перфектна и понякога има грешки поради грешка на потребителите и по вина на разработчиците.

Елиминирайте грешката в липсата на наличност на TeamViewer и липсата на свързаност

Нека да обсъдим какво да правим в случай, че има грешка "TeamViewer - Не е готов. Проверете връзката »и защо това се случва. Има няколко причини за това.

Причина 1: Блокиране на антивирусна връзка

Възможно е връзката да бъде блокирана от антивирусната програма. Повечето съвременни антивирусни решения не само наблюдават файлове на компютъра, но и внимателно следят всички интернет връзки.

Проблемът се решава просто - трябва да добавите програмата изключения от антивирусния ви софтуер , След което вече няма да блокира действията си.

Пътят за свързване на програмата в антивирусния софтуер на Avast

В различни антивирусни решения това може да бъде направено по различни начини. На нашия уеб сайт можете да намерите информация как да добавите програмата към изключения в различни антивирусни програми като Kaspersky, Avast, NOD32, Avira.

Причина 2: Защитна стена

Тази причина е подобна на предишната. А защитната стена е също така един вид уеб контрол, но вече вграден в системата. Той може да блокира свързването на програми с интернет. Всичко се решава, като го изключвате. Помислете как се прави това в примера на Windows 10.

Също така на нашия сайт можете да намерите как да го направите на системи Windows 7 , Windows 8 , Windows XP ,

1. В Windows Search въведете думата Firewall.
Представяне на защитната стена при търсене в Windows

2. Отворете защитната стена на Windows .
Стартирайте защитната стена

3. Там се интересуваме от елемента "Разрешаване на взаимодействие с приложение или компонент в защитната стена на Windows" .
Поставете отметка

4. В списъка, който се показва, трябва да намерите TeamViewer и да отметнете елементите "Частен" и "Публичен" .
Поставете отметка

Причина 3: Неправилно функциониране на програмата

Може би самата програма започна да работи неправилно поради корупцията на файлове. За да разрешите проблема, който ви е необходим:

Деинсталирайте TeamViewer ,
преинсталирате , изтегляне от официалния сайт.

Причина 4: Неправилно стартиране

Тази грешка може да възникне, ако използвате TiamViewer неправилно. Трябва да кликнете с десния бутон върху командата за бърз достъп и да изберете "Изпълни като администратор" .
Стартирайте като администратор на инсталатора TeamViewer

заключение

Това са всички възможни начини за отстраняване на грешката. Опитайте всеки един, докато нещо се появи и решите проблема. Всичко зависи от вашия конкретен случай.