Програмата Tor Browser, която наскоро стана особено популярна сред онези, които обичат да посещават анонимно сайтовете в интернет. Но за по-удобна работа и правилна работа с програмата, трябва да можете да използвате програмата правилно.

Има много нюанси, когато работите с браузъра Thor, но трябва да разглобите основните, така че по всяко време да можете да решите проблема, без да имате караница и продължителна допълнителна работа.

Изтегляне на TorBrowser

Пускане на програмата

Браузърът Thor се стартира по най-обичайния начин: потребителят трябва да кликне двукратно върху прекия път на програмата и веднага се отвори. Но се случва, че Tor Browser не иска да тича. Има няколко причини за този проблем и няколко решения.
Свързване с мрежата Tor

Урокът: Проблеми с стартиращия Tor Browser
Урокът: Грешка в мрежовата връзка в браузъра Tor

Конфигуриране на браузъра

По време на използването на браузъра, потребителят ще трябва да се изправи пред настройките на програмата. След това трябва да проучите всичко, да проверите и да се уверите, че програмните настройки са настроени правилно и без грешки.
Общи настройки на Tor

Урокът: Конфигурирайте Tor Browser за вас

Изтрийте програмата

След като потребителят трябва да деинсталира Tor Browser по различни причини. Но не всеки може просто да премахне програмата, някои потребители страдат от грешки и възстановяват програмата. Струва си да знаете как бързо да деинсталирате Tor Browser така, че да няма проблеми.
Изтриване на папката Tor

Урокът: Изключете напълно Tor Browser от компютъра си

Всеки може да използва браузъра, просто трябва да разбере основните проблеми при работата с него, начините за решаването му, опциите за настройки и т.н. Научили ли сте се да използвате Tor Browser?