VkOpt е един от най-популярните добавки за браузъри за социалната мрежа Vkontakte, който ще изненада всеки потребител със собствен набор от функции. На първо място, програмата е предназначена за изтегляне на аудио и видео от Vkontakte, но, както вече разбирате, това не прекратява възможностите за разширяване.

Добавката VkOpt поддържа всички популярни браузъри: Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox и дори Safari. За да интегрирате добавката в браузъра си, просто следвайте връзката в края на статията, разгънете иконата на браузъра си и кликнете върху бутона "Инсталиране".

Урокът: Как да изтеглите видео от VK в програмата VkOpt

Вижте също: програми за изтегляне на музика

Бързо зареждане на аудио записи

В близост до всеки аудио запис ще се появи малка икона, върху която веднага ще се активира изтеглянето на избраната песен в браузъра ви.

Бързо зареждане на аудио записи в VkOpt

Превъртане на снимката с колелцето на мишката

Когато разглеждате снимки, е по-удобно да превключвате между картини по нестандартен начин, но с колелцето на мишката. Просто го превъртете леко надолу, за да отворите следващата снимка.

Почистване на стената

Отворете страницата със записи на стената и отидете в менюто "Действия" - "Изчисти стената". След няколко минути стената ви ще бъде абсолютно чиста. Същата функция е достъпна и за изтриване на входящи / изходящи съобщения.

Почистване на стената във VkOpt

Бързо прескачане на подраздели

Задръжте курсора на мишката над секциите отляво на профила ви. На екрана ще се покаже допълнително меню, в което можете бързо да се придвижите до желаната подраздел.

Бързо прескачане на подраздели в VkOpt

Покажете възраст и зодиакален знак

Може би това не е най-търсената функция, но в някои случаи тя може да помогне. Близо до датата на раждане на всеки потребител, възрастта му ще бъде показана (ако е посочена годината), както и знака на зодиака.

Показвайте възрастта и зодиакалния знак във VkOpt

Качване на видеоклипове

До всеки видеоклип има бутон "Изтегляне". Кликването върху този бутон ще ви подкани да изберете желаното качество на качването на видеоклипа.

Изтегляне на видеоклипове в VkOpt

Блокиране на рекламите

Благодарение на VkOpt на сайта Vkontakte ще липсват всички рекламни елементи.

Заменете звуковите известия

Не ми харесва стандартът Vkontakte звучи за нови събития? Можете лесно да ги замените, като изтеглите звуците от компютъра си.

Заменете звуковите известия с VkOpt

Подробна конфигурация на сайта

За да научите всички настройки в VkOpt, трябва да разполагате с достатъчно време. Тук в детайли можете да персонализирате външния вид, работата на личните съобщения, да замените емотиконите на Еможи емотикони и много други.

Подробна конфигурация на работата на сайта във VkOpt

Предимства VkOpt:

1. Огромно разнообразие от възможности, чийто списък непрекъснато се разраства;

2. Възможност за изтегляне на аудио и видео чрез вградените на сайта бутони Vkontakte;

3. Функцията за масово премахване на лични съобщения и записи на стената;

4. Подробна конфигурация на интерфейса.

Недостатъци на VkOpt:

1. Не е разкрито.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на видео от VC

Трудно е незабавно да се почистват всички възможности на VkOpt. Това, без съмнение, е най-амбициозното допълнение към сайта Vkontakte, което добавя социална мрежа към функциите, на които липсват толкова много потребители.

Свали VkOpt безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт