Ако се нуждаете от подрязване на видео, наслагване на субтитри или направете просто редактиране на видео, тогава за това програмата на Windows Money Maker е перфектна. Благодарение на простия, минимален интерфейс на редактора, лесно ще разберете как да работите в него, дори без да прочетете ръководството или да прегледате уроците.


Видео редакторът е част от такива операционни системи като Windows XP и Vista. Следователно, не е необходимо да инсталирате тази програма, тъй като тя вече съществува на вашия компютър. На по-новите версии на операционната система Windows се замества Movi Maker Филмово студио на живо ,

Съветваме ви да погледнете: Други решения за редактиране на видео

Интерфейс на ветровете

Изрязване на видеоклипа

Windov Makeri ви позволява бързо да изрежете видео, да изрежете видео сегменти и да ги подредите в желания ред. Графикът показва ясно местоположението на изрязаното видео.

Изрязване на видео в програмата Windov Mowie Maker

Видео ефекти и преходи

Програмата ще ви позволи да приложите прости видео ефекти към видеоклипа си. Освен това има няколко опции за превключване между видео фрагменти. Например, можете да направите плавен преход между фрагменти или рязък преход чрез светкавица.

Видео ефекти в Windows Movie Maker

Наслагване на субтитрите и текста

С този редактор можете да наслагвате видеоклипа със собствени субтитри или да добавяте текст. В същото време можете да промените шрифта и вида на добавения текст.

Добавяне на субтитри в Windows Movie Maker

Редактиране и добавяне на звук

Редакторът може да редактира съществуващия аудио запис, както и да добави допълнителен звук, например музика.

Редактиране на аудио в Windows Movie Maker

Избор на качеството на запазения видеоклип

Програмата ви позволява да запазите видеоклипа с необходимото качество. Това определя размера на получения видео файл и качеството на изображението. Windows Movie Maker поддържа WMV и AVI.

Избор на качеството на запазеното видео в Windows Vista Maker

плюсове:

1. Лесен и удобен за ползване интерфейс;
2. Няма нужда да инсталирате - редакторът е включен в Windows;
3. Русифициран интерфейс.

минуси:

1. Ограничена функционалност. За по-сложно редактиране е по-добре да изберете програма по-сериозно.

Windows Makey Maker е подходящ за проста, аматьорска видеоредакция. Ако имате по-високи заявки и имате нужда от висококачествени специални ефекти, трябва да погледнете професионалните инструменти за редактиране на видео, като например Adobe Premiere Pro или Sony Вегас ,

Изтегляне на Windows Free Maker безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт