браузър Mozilla Firefox - мощен уеб браузър, който ще осигури стабилно показване на уеб страници с цялото съдържание. Ако обаче можете да възпроизвеждате музика онлайн на всеки сайт, няма да можете да изтегляте вградените в браузъра файлове. Тук трябва да се обърнете към помощта на специални добавки.

Днес ще разгледаме няколко безплатни добавки за Mozilla Firefox, които ви позволяват да изтегляте музика, която можете да слушате онлайн само преди това.

VkOpt

Plugins за Firefox за изтегляне на музика

Популярна многофункционална добавка за Mozilla Firefox, чиято работа е насочена към социалната мрежа Vkontakte.

С тази добавка можете да почиствате стените и личните съобщения с едно кликване, да замените звуковите известия, да изтегляте видеоклипове и, разбира се, да изтегляте музика.

Изтеглете добавката VkOpt

Savefrom.net

Plugins за Firefox за изтегляне на музика

Полезно допълнение към браузъра Mozilla Firefox, което ви позволява да изтегляте музика от различни социални услуги: Vkontakte, съученици и други.

Добавката има отличен интерфейс и ви позволява да изтегляте не само музика на компютъра, но и любимите си видеоклипове.

Изтеглете добавката Savefrom.net

Видео изтегляне

Plugins за Firefox за изтегляне на музика

Въпреки името на добавката, той може да изтегля не само видео към компютъра, но и музика.

За разлика от двете предишни допълнения, чиято работа е ограничена до определени уеб ресурси, с помощта на Video DownloadHelper можете да изтегляте музика от почти всеки сайт, където има възможност за онлайн възпроизвеждане.

Изтегляне на добавката Video DownloadHelper

Изтегляне на Flash видео

Plugins за Firefox за изтегляне на музика

Друг ефективен буутлоудър за Mozilla Firefox, който ви позволява да изтегляте музика от почти всеки уеб сайт.

За разлика от Video DownloadHelper, тази добавка има много по-удобен интерфейс, който незабавно ви позволява да започнете да сваляте аудио и видео файлове.

Изтеглете добавката за изтегляне на Flash видео

FlashGot

Plugins за Firefox за изтегляне на музика

Голямо функционално допълнение, което ви позволява да изтегляте музика от почти всеки уебсайт в интернет.

Тази добавка има висока функционалност, която ви позволява да изберете алтернативен буутлоудър (по подразбиране е стандарт за Mozilla Firefox), има възможност веднага да започне изтеглянето или да покаже предварително прозорец, в който можете да зададете папка, за да запазите файла, е снабдена с функцията за задаване на файлови формати, за които добавката натоварване и много други.

Изтеглете добавката FlashGot

Всяка от тези добавки ще Ви позволи да изтегляте музика на компютъра си по всяко време, като създавате собствена офлайн библиотека. Всички добавки, които харесвате, могат да се инсталират безплатно в браузъра Mozilla Firefox от нашия уебсайт.