С поглед към вашия смартфон, едва ли някога си помислихте да го използвате, за да спечелите нещо. По-скоро, напротив. Независимо от това, много приложения са разработени специално, за да можете да получите допълнително "стотинка" и да заредите сметката си или например да платите за абонамент за любимото си приложение. Можете да направите това по много начини - от разглеждане на реклами и изтегляне на програми до отваряне на собствен бизнес в Интернет.

Тази статия ще представи както прости начини, които отнемат само вашето време и памет на телефона, а тези, които наистина ви помагат до известна степен да увеличите месечния си доход, но ще изискват допълнителни усилия.

Whaff Награди

Нека да започнем с една проста. Компаниите разработващи софтуер за смартфони плащат на потребителите такса за запознаване с техния продукт. В по-голямата си част просто трябва да изтеглите и инсталирате програмата. Понякога предлагаме задачи с допълнително заплащане, например: да работите с програмата за 3-5 минути, да не я изтривате от смартфона си за няколко дни или да издавате пробен абонамент. Възнаграждението е много скромно и за да спечелите поне малко пари, трябва да отделите много време (това се отнася за всички инструменти за приходи от този тип).

Whaff на Android

Средствата се получават по различни начини: в криптовата валута (Bitcoin, Eterium), на PayPal или подарък карти Blizzard, Amazon, пара и така нататък (минималната сума за теглене е около $ 11). Също така в приложението има програма за привличане на реферали. За всеки поканен приятел потребителят получава 30 цента. Приложението е безплатно, има реклама. На руски, само интерфейсът е преведен, заданията за получаване на възнаграждение са написани на английски език.

Изтеглете Whaff Награди

Приложение за рекламиране

Приложение от същата серия за тези, които обичат да кликват, изтеглят и преглеждат всичко, което предлагат. Основните разлики: напълно на руски, плащане в рубли, теглене на средства без ограничения по мобилната сметка и WebMoney , Повечето поръчки идват от разработчиците на приложения с хазарт. За разлика от Waff Rivers, за да получите награда, е необходимо не само да изтеглите програмата, но и да изпълните допълнителни действия: да направите оценка или да напишете рецензия с ключови думи.

AdvertApp на Android

Програмата за препращане ви позволява да получавате 10% от печалбата на всеки привлечен потребител. Предимства: удобен интерфейс и липса на реклама.

Изтегляне Адверт Апп

PFI: приходи от мобилни устройства

Тук важат същите правила - за изпълнение на задачи, монети се кредитират (10 монети = 1 рубла). Регистрирайте се за профил в Google. Задачите са прости: намерете приложението, инсталирайте, не изтривайте по всяко време (максимум до 72 часа). За разлика от рекламното приложение, има не само казина, но и други приложения. Подкрепата обаче не е толкова широка и изобщо няма помощ. Ако има въпрос, трябва да напишете писмо. Минималната сума за теглене е 150 монети (по сметката за мобилен телефон, QIWI Wallet или WebMoney).

ПФИ мобилни приходи

Напълно на руски език. В допълнение към изпълнението на задачите можете да участвате в лотарията и да спечелите допълнителни монети.

Изтеглете PFI: приходи от мобилни устройства

Спечелете пари

За да получите точки, можете да изпълнявате различни задачи, да провеждате анкети, да гледате видеоклипове, да качвате реферали. След като спечелите 1800 точки (2 долара), можете да ги изтеглите от PayPal, Yandex.Money, QIWI-чантата, WebMoney, за мобилна сметка или да купите карти за подаръци на Amazon и Google Play , Задачите са групирани по партньорски компании. Бъдете готови, че не всички от тях ще бъдат на разположение, тъй като това отчасти зависи от вашето местоположение.

Направете пари за Android

За пълноценното използване на кандидатурата знанието за английския език е полезно, тъй като повечето задачи идват от чуждестранни компании. За привличане на реферали и разпространение на информация за приложението в социалните мрежи ще получите допълнителни точки.

Изтегли Правете пари

Appbonus: приходи от мобилни устройства

Приходите в рубли. Има много малко директни задачи, като основният фокус е върху програмата за препращане (2 рубли за всеки гост) и задачите от партньорите (докато разработчиците не гарантират 100% записване).

Appbonus на Android

Парите могат да се показват в сметката на телефона, QIWI-чантата, Yandex.Money и WebMoney.

Изтегляне на Appbonus: приходи от мобилни устройства

Ebates

Това приложение служи по-скоро за спестяване, отколкото за печелене на пари, но може значително да оптимизира бюджета ви, особено ако често купувате онлайн магазини. Тук можете да получите талони за отстъпка, когато купувате различни продукти, както и самолетни билети, хотелско настаняване и др. Ако например искате да купите нещо на AliExpress или Amazon, отидете на Ibates и проверете какви са наличните запаси.

eBates на Android

Магазинът е лесен за намиране в азбучната директория и добавете към любимите си. Освен това има и каталог с продукти, от които можете бързо и лесно да намерите това, от което се нуждаете. Вие със сигурност няма да станете милионер, но ще спестите няколко долара. И това, вие ще се съгласите, е доста впечатляваща сума в сравнение с инструментите, обсъдени по-горе. Приложението е абсолютно безплатно, така че в никакъв случай не губите нищо (с изключение на няколко минути за регистрация).

Изтеглете Ebates

Foap

Безплатно приложение за продажба на снимки. Всичко, което трябва да направите, е да качите изображение, да изберете заглавие, да зададете ключови думи и да го пуснете за продажба. Всяка снимка струва $ 10, разработчиците получават 50%, а салдото се прехвърля в профила Ви в PayPal. Също така ще можете да участвате в мисии, организирани от отделни марки, с награден фонд от $ 100 и повече.

Набуко в Android

Foap привлича потребителите с лекота на използване и възможност за изтегляне на изображения директно от паметта на телефона, както и от такива приложения Instagram или Flickr.

Изтеглете Foap

Avito

Всеки има ненужни неща, които могат да бъдат продадени. приложение Avito ще им помогне да ги превърнат в истински пари. Можете да продавате всичко, което ви харесва, от книги и дрехи до електроника, мебели и дори автомобили. По-големите неща са по-добре да се продават във вашия регион, а по-малките могат да бъдат изпращани на клиентите по пощата.

Avito на Android

Това определено е един от най-добрите начини да печелите пари. Приложението е безплатно, изцяло на руски език и без реклами.

Изтеглете Avito

Правете пари

Това заявление е на английски език за онези, които се интересуват от начините на законни печалби в Интернет. Това е набор от учебни предмети, които разясняват как можете да печелите, без да напускате дома си, и какви умения ще се изискват за дадена дейност. За разлика от други приложения, предлагащи митични златни планини, тук се предлагат реални варианти, които могат да задоволят всеки човек.

Правете пари за Android

В момента има описания за 77 начина да работите от дома с различни нива на сложност. Например, можете да създадете блог или YouTube канал , Въпреки факта, че това са два различни типа дейности, те ще изискват практически едни и същи умения. Приложението със сигурност заслужава вашето внимание, ако планирате да започнете да печелите пари в интернет.

Изтегли Правете пари

И какво мислите, което заявление за печелене на пари е по-добро от другите? Очаквайте вашите отговори в коментарите.