TeamViewer - много полезна и функционална програма. Понякога потребителите се сблъскват с факта, че престава да работи неясно защо. Какво да направите в такива случаи и защо това се случва? Нека да разберем.

Решете проблема с стартирането на програмата

Това може да се случи по няколко причини. Грешката не е често срещана, но понякога се случва.

Причина 1: Вирусна активност

Ако TeamViewer внезапно престана да работи, тогава вирусът може да бъде компютърни паразити, които в мрежата са хиляди дузина. Те могат да бъдат заразени от посещаващи съмнителни сайтове, а антивирусната програма не винаги блокира проникването на "злонамерен софтуер" в операционната система.

Решава проблема с почистването на компютъра ви от вируси Dr.Web Cureit или подобни.

  1. Инсталирайте го и го стартирайте.
  2. Кликнете върху "Стартиране на потвърждението" .
  3. Нека започнем да проверяваме

След това всички вируси ще бъдат открити и елиминирани. След това трябва да рестартирате компютъра и да се опитате да стартирате TeamViewer.

Прочетете още: Проверка на компютъра ви за вируси без антивирус

Причина 2: Повреда на програмата

Програмните файлове могат да бъдат повредени от вируси или изтрити. След това единственото решение е да инсталирате отново TeamViewer:

  1. Изтеглете програмата от официалния сайт.
  2. Отидете на официалния сайт TeamViewer

    Преди да извършите отново инсталирането, се препоръчва да изтеглите програмата CCleaner и почистете системата от боклук , както и регистратура ,

  3. След като преинсталирате, рестартирайте компютъра и проверете за функционалността на TeamViewer.

Причина 3: Конфликт със системата

Може би най-новата версия не работи на вашата система. След това трябва самостоятелно да търсите по-стара версия на програмата в интернет, да я изтеглите и инсталирате.

заключение

Ние разгледахме всички възможни начини за решаване на този проблем и причините за неговото възникване. Сега знаете какво да правите, ако TimViver откаже да започне.