Производителят на смартфони Xiaomi придоби популярност поради доброто съотношение "цена-качество", както и леката процедура за инсталиране на фърмуера на трета страна. Препоръчително е да извършите последната задача с помощта на компютър, за който ще трябва да инсталирате нови драйвери. След това ще представим методите за инсталиране на сервизен софтуер за телефона Xiaomi Redmi 3.

Изтегляне на драйвери за Xiaomi Redmi 3

Има пет метода за инсталиране на софтуера за въпросната притурка. Всеки от тях има своите предимства и недостатъци, които определено ще определим.

Метод 1: Xiaomi MiFlash

За ентусиасти и разработчици на фърмуер, Xiaomi пусна на пазара собствена помощна програма MiFlash, с която се инсталират необходимите драйвери в системата.

Изтегли Xiaomi MiFlash

 1. След като изтеглянето завърши, стартирайте инсталатора, като щракнете двукратно. В първия прозорец на помощника за инсталиране щракнете върху Напред .
 2. Стартиране на XiaoMiFlash инсталация за изтегляне на драйвери за Xiaomi Redmi 3

 3. След това трябва да зададете местоположението на помощните средства. По подразбиране избраната директория на системното устройство - за нашата текуща цел е най-добрият избор, така че оставете го така, както е и кликнете върху "Напред" .
 4. Продължаване на инсталацията на XiaoMiFlash за изтегляне на драйвери за Xiaomi Redmi 3

 5. Използвайте отново бутона " Напред ", за да започнете инсталирането на Miflesh.
 6. XiaoMiFlash инсталационен процес, за да изтеглите Xiaomi Redmi 3 драйвери

 7. Имайте предвид, че прозорците могат да ви предупредят за опасността от инсталиране на неподписани драйвери. За да продължите, ще трябва да изберете опцията "Инсталирайте този драйвер така или иначе . "
 8. Избирайки да инсталирате неподписан XiaoMiFlash драйвер за изтегляне на драйвери за Xiaomi Redmi 3

 9. Затваряне на инсталатора в края на инсталацията и стартиране на програмата от пряк път на "Desktop" . След това свържете смартфона с компютъра - драйверите ще бъдат инсталирани. Ако инсталацията на този компонент е неправилна, използвайте елемента от менюто "Драйвер" .

  Изберете Driver в XiaoMiFlash, за да изтеглите драйвери за Xiaomi Redmi 3
  В следващия прозорец вижте списъка с инсталираните елементи и кликнете върху "Преинсталиране" .

Преинсталирайте драйверите на XiaoMiFlash, за да изтеглите софтуера за Xiaomi Redmi 3

На този анализ на този метод е свършил. Недостатъците на използването на MiFlash са очевидни - няма руски език и нестабилна работа е възможна на най-новите версии на Windows.

Метод 2: Фърмуер устройство

Можете да включите въпросния смартфон без да използвате официален софтуер, но дори и в този случай не можете да правите без драйвери. Вече разгледахме методите за зареждане на софтуера за обслужване на притурки за фърмуер, затова прочетете следния материал.
Изтеглете драйверите за Xiaomi Redmi 3 по време на фърмуера

урок: Инсталиране на драйвери за устройство с фърмуер

Метод 3: Помощни програми на трети страни

Функционалността на Xiaomi флаш програмата може да бъде излишна за някои потребители и инсталирането й само за шофьори не е много рационално. Алтернатива на Miflesch ще бъдат многобройните приложения за актуализиране, които могат да сканират системните компоненти и да актуализират софтуера за тях, ако е необходимо. Вече разгледахме най-често срещаните програми от този клас, затова ви съветваме да прочетете следващата статия.

Повече подробности: Софтуер за актуализиране на драйвери

Струва си да се отбележи, че в някои от представените софтуерни решения за телефони и по-специално героят на нашата статия, може и да не е. Най-надеждният вариант на споменатите програми е DriverMax като собственик на най-обширната база данни. Инструкциите за работа с приложението се намират на връзката по-долу.
Изтегляне на драйвери за xiaomi redmi 3 в Driver Max

урок: Актуализиране на драйвера на DriverMax

Метод 4: Обозначение на оборудването

За да разрешите проблема си днес, можете да го направите, без да инсталирате софтуер от трета страна - просто използвайте хардуерния идентификатор, който за Xiaomi Redmi 3 изглежда така:

USBVID_2717&PID_F00F&MI_03

Трябва да въведете този идентификатор на ресурс като DevID и да предоставите останалата част на услугата, която ще открие подходящите драйвери и ще ви предложи да ги изтеглите. По-подробни указания за използването на този метод можете да намерите по-долу.
Изтеглете драйверите на xiaomi redmi 3, като използвате ID хардуер

урок: Актуализиране на драйвери с ID

Метод 5: Системен инструмент

Най-новият метод за днес е да използвате стандартния инструмент за Windows - "Device Manager" , в който има функция за актуализиране на драйверите за разпознатия хардуер.
Изтеглете драйверите на xiaomi redmi 3, като използвате хардуерния мениджър
Процедурата е много проста, отнема само няколко минути, но в случай на трудности ви съветваме да прочетете следващото ръководство.

Повече подробности: Обновяване на драйвери чрез "Device Manager"

заключение

Прегледахме основните начини за изтегляне на драйверите за Xiaomi Redmi 3. Стъпките, описани в инструкциите, са лесни за изпълнение, а дори и начинаещ потребител може да се справи с тях.