Интернет е склад за полезна информация и файлове. Ако сте намерили музикален файл в интернет, който ви харесва, не е необходимо да го слушате онлайн по всяко време, защото можете да го изтеглите на компютъра си по всяко време.

В тази статия ще говорим за разширенията за браузъра Google Chrome, които ви позволяват да изтегляте музика от интернет в компютъра си.

Savefrom.net

Разширения на Google Chrome за изтегляне на музика

Популярно разширение на браузъра, известно със способността му да изтегля видео от популярни сайтове за споделяне на видеоклипове. Друга възможност на това разширение обаче е да изтеглите музика.

Услугата ви позволява да изтегляте музика от популярни социални услуги като Vkontakte и Odnoklassniki. И тъй като Vkontakte е огромна музикална библиотека, можете да изтеглите всякакви музикални композиции на вашия компютър.

Изтеглете разширението Savefrom.net

VKSaver

Разширения на Google Chrome за изтегляне на музика

Популярно разширение за изтегляне на музика и видео Vkontakte за Google Chrome.

След инсталирането на разширението в браузъра за всяка песен ще се появи икона със стрелка, която веднага ще започне да изтегля песента.

Изтеглете разширението VKSaver

MusicSig

Разширения на Google Chrome за изтегляне на музика

Според автора това е най-успешното разширение за Google Chrome за изтегляне на музика.

Услугата ви позволява да изтегляте музика само от Vkontakte, но тук е възможно да сортирате песните по качество, защото огромен брой музикални песни от Vkontakte не могат да се похвали с добро качество, а чрез сортиране по битрейт, само най-качествените песни ще бъдат изтеглени на вашия компютър.

Урокът: Как да изтеглите музика от Vkontakte с помощта на MusicSig

Изтеглете разширението MusicSig

VKOpt

Разширения на Google Chrome за изтегляне на музика

Разширението VKOpt е отлично решение за разширяване на възможностите на социалната услуга VKontakte, което ви позволява да изтеглите всяка музика, включително.

Разширението със сигурност ще угоди на потребителите, които искат не само да изтеглят музика от Vkontakte, но и да дадат на браузъра версия на социалната мрежа много други интересни функции: превключване между снимките на колелото на мишката, промяна на темите, незабавно почистване на лични съобщения и стената и много други.

Изтеглете разширението VKOpt

DownloadHelper

Разширения на Google Chrome за изтегляне на музика

За разлика от всички разширения за Google Chrome, описани по-горе, DownloadHelper ви позволява да изтегляте музика от почти всички сайтове, където е възможно да слушате онлайн.

Това решение ще бъде отличен избор не само за изтегляне на музика, но и видео от всички сайтове, където няма защита от изтегляния.

Изтеглете разширението DownloadHelper

Чрез инсталирането на всяко предпочитано разширение в уеб браузъра на Google Chrome ще имате уникална възможност не само да слушате музика чрез браузъра, но и да го запазвате на компютъра си, за да оформите библиотеката си за офлайн.