Нека предварително отбележим, че най-често изображението на играта се разпространява в ISO формат, така че тази тема ще бъде разгледана в следващите инструкции. Ако играта е във формат BIN, ще трябва да използвате други обяснителни материали на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката по-долу.

Повече информация: Инсталиране на BIN файл

Метод 1: DAEMON Tools

DAEMON Инструменти - една от най-известните програми, предназначени за работа с виртуални дискове и устройства. Основната му функционалност включва всички инструменти, необходими за монтиране на изображението на играта, и дори начинаещ потребител може да разбере как да ги използва. Софтуерът просто трябва да бъде инсталиран и след това чрез него отворете ISO файла. По-подробни инструкции за това как да изпълните тази задача ще намерите в материала по-долу.

Повече информация: Инсталиране на играта с помощта на DAEMON Tools

Монтиране на изображението на играта чрез DAEMON Tools

След монтажа можете веднага да пристъпите към инсталация, като отворите полученото виртуално устройство с диск. Стартирайте изпълнимия файл и следвайте стъпките, показани на екрана.

Метод 2: UltraISO

Друга популярна програма, която е подходяща за съответната задача е UltraISO... Разпространява се срещу заплащане, но има и демо версия, чиито възможности ще бъдат достатъчни за монтиране на образа на играта за по-нататъшното й инсталиране. Това се прави приблизително по същия алгоритъм, както се случва в DAEMON Tools, и потърсете подробна презентация стъпка по стъпка в статията, като щракнете върху следващото заглавие.

Повече информация: Как да монтирате изображение в UltraISO

Монтиране на изображението на играта чрез програмата UltraISO

Метод 3: Алкохол 120%

Алкохол 120% - една от най-простите тематични програми, подходяща за потребители, които не се нуждаят от огромен брой различни опции и усъвършенстван интерфейс. Това решение се справя отлично с изпълнението на задълженията си и бързо ще монтира изображението на играта, съхранено в ISO. За да направите това, трябва да натиснете само няколко бутона, след като предварително сте изтеглили самия инсталатор.

Повече информация: Как да монтирате образа на играта в Алкохол 120%

Монтиране на изображението на играта чрез програмата Alcohol 120%

Ако трите програми, споменати по-горе, не ви устройват, нищо не ви пречи да използвате подобен софтуер, като изберете най-добрия вариант за себе си. Можете да намерите кратък преглед на други представители на подобен софтуер, като кликнете върху връзката по-долу. След това отидете на страницата за изтегляне, инсталирайте инструмента и използвайте една от инструкциите по-горе, за да разберете принципа на монтиране на изображения, започвайки от характеристиките на избраното приложение.

Повече информация: Софтуер за изобразяване на дискове