DLL


Потребители на услуги пара В процеса на работа с клиентското приложение сайтовете може да срещнат грешка във файла libcef.dll. Сблъсък се случва, когато се опитате да започнете игра от Ubisoft (например, Фар Крий или Assassins's Creed) или докато играете видео материали, публикувани в услугата от Valve. В първия случай проблемът е свързан с остаряла версия Uplay , във втория произход на грешката е неясен и няма ясна версия на корекцията. Проблемът се проявява във всички версии на Windows, които са посочени в системните изисквания Steam и Unilevel.

Отстраняване на неизправности с libcef.dll

Ако в тази библиотека възникне грешка по втората причина, посочена по-горе, те са принудени отново да разочароват - няма конкретно решение за нея. Друга възможност е да опитате напълно инсталирайте отново Steam клиента с процедурата за почистване на регистъра.

Прочетете повече: Как да почистите регистъра

Искаме също да отбележим една важна точка. Защитен софтуер от Avast Software често дефинира libcef.dll като компонент на злонамерена програма. Всъщност, библиотеката за заплахи не представлява - алгоритмите на Avast са известни за голям брой фалшиви аларми. Ето защо, изправени пред такъв феномен, просто възстановете DLL от карантината , и след това добавете го към изключенията ,

Що се отнася до причините за игрите от Ubisoft, всичко е по-лесно тук. Факт е, че игрите на тази компания, дори продадени в Steam, все още се стартират чрез jUpli. Пълна с играта е версията на приложението, което е актуално по време на тази игра. С течение на времето тази версия може да стане неактуална и в резултат на това се случи провал. Най-доброто решение на този проблем е да актуализирате клиента до най-новото състояние.

 1. След като изтеглите инсталатора на компютъра си, стартирайте го. По подразбиране "руски" трябва да бъде активиран в прозореца за избор на език.
  Избиране на езика на инсталатора на uPlay
  Ако е избран различен език, изберете желания от падащия списък, след което кликнете върху "OK" .
 2. За да продължите инсталирането, ще трябва да приемете лицензионното споразумение.
 3. Приемете лицензионното споразумение uPlay, за да започнете инсталирането на услугата

 4. В следващия прозорец трябва да внимавате. В полето за адрес на целевата папка трябва да се маркира местоположението на директорията със старата версия на клиента.
  Изборът, разбира се, на инсталационната папка uPlay
  Ако инсталаторът не го открие автоматично, изберете ръчно желаната папка, като кликнете върху бутона "Преглед" . След извършване на манипулацията кликнете върху "Напред" .
 5. Процесът на инсталиране ще започне. Това няма да отнеме много време. Когато приключите, кликнете върху "Напред" .
 6. Завършване на процеса на инсталиране на uPlay

 7. В последния прозорец на инсталатора, ако желаете, премахнете отметката или оставите отметка за стартирането на приложението и кликнете върху "Finish" .
  Инсталирана на компютъра си uPlay
  Препоръчваме също да рестартирате компютъра.
 8. Опитайте да стартирате играта, която преди това е излъчила грешка за libcef.dll - най-вероятно проблемът е решен и вече няма да видите провал.

Този метод дава почти гарантиран резултат - при актуализирането на клиента версията на библиотеката с проблеми ще бъде актуализирана, което трябва да елиминира причината за проблема.