Организациите и предприятията често се нуждаят от собствени печати. Създаването им е доста сложен процес, който се извършва от специалисти по поръчка. Те трябва да предоставят оформление, което ще бъде отпечатано. Можете да го създавате с помощта на графични редактори, но това няма да е правилно. В тази статия ще разгледаме списък с програми, които ще бъдат отлично решение за създаване на визуално оформление на печат.

печат

Нека да започнем от програмата с много инструменти. Разработчиците са направили това, така че клиентите да могат да създадат проект, който да продължи да изпълнява останалата част от работата. Можете да добавяте етикети, да посочите формата и размера на отпечатването, дори да добавите модела на устройството, за което искате да печатате.

Визуализация на продукта Печат

След това потребителят незабавно създава заявление и го изпраща по електронна поща на представителя на компанията за по-нататъшно производство. Програмата се разпространява безплатно и се предлага за изтегляне на официалния сайт на компанията.

Изтеглете печат

MasterStamp

MasterStamp ще ви помогне бързо и удобно да създадете визуално изображение на необходимия печат. Интерфейсът е разбираем и дори неопитен потребител ще го овладее за броени минути. Трябва само да изберете формуляр, да добавите надписи и да работите по очертанията на проекта. Освен това има функция за избор на абсолютно всеки цвят.

Избиране на формуляр MasterStamp

Струва си да се обърне внимание на наличието на повече от дузина различни шрифтове, както и на персонализирането му. Благодарение на това е налице още по-подробно отпечатване. Пробната версия на програмата е ограничена от наличието на червен знак върху изображението на проекта, така че е подходящ само за справка, няма да бъде възможно да се запази резултата в него.

Изтегляне на MasterStamp

печат

Функционалността на този представител е практически същата като предишните, заслужава да се отбележи, че дизайнът на интерфейса не е много успешен, защото всички негови елементи са много стегнати, което затруднява управлението на проекта. Въпреки това, има фина настройка на размера на печата, очертанията, тиретата и местоположението.

Създаване и редактиране на печат

След като работата приключи, печатът може да бъде прехвърлен в текстов редактор благодарение на вградената функция или може да бъде запазен / отпечатан чрез стандартен инструмент. Преди да купите, не забравяйте да изпробвате пробна версия, за да оцените пълния потенциал на печат.

Изтеглете печат

CorelDRAW

Малко се отдалечаваме от специализирания софтуер и разглеждаме програма, която се основава на работа с векторни графики. Подобни изображения се създават с помощта на точки, линии и криви. CorelDRAW има всичко, което ще ви помогне да създадете печат, но това ще бъде малко по-трудно да се направи, защото няма празни места и специални инструменти.

Чертеж в CorelDRAW

Поради факта, че тази програма не е предназначена за изготвяне на печати, тя предоставя повече инструменти, благодарение на които ще можете да направите проекта точно както го вижда потребителя, просто трябва да сте търпеливи и да работите върху изображението.

Изтегляне на CorelDRAW

Наличието на специални програми, които ви позволяват да създадете виртуално оформление на необходимия печат, не може да се радва, но не всички осигуряват набор от инструменти и функции, които да отговарят на всеки потребител, трябва да се вземат предвид при избора на софтуер и да се гради върху собствената ви визия за крайния резултат.