Kaspersky Anti-Virus е една от най-популярните антивирусни програми. Той осигурява надеждна защита срещу злонамерени файлове и базите данни постоянно се актуализират. Понякога обаче може да е необходимо напълно да премахнете тази програма от компютъра. След това се издига специален софтуер, чиито представители ще разгледаме в тази статия.

Kavremover

Първият в нашия списък ще бъде проста безплатна програма Kavremover. Функционалността му включва изключителното премахване на продуктите на Kaspersky Lab. Всички действия се извършват в главния прозорец. От потребителя трябва само да посочите продукта, който да се премахне, да въведете captcha и да изчакате процеса да приключи, след което се препоръчва рестартиране на компютъра.

Премахване на Casper Kavremover

Изтегляне на Kavremover

Инструмент за деинсталиране на Crystalidea

Crystalidea Uninstall Tool предоставя голям брой инструменти и функции за премахване на проблемни програми, които включват Kaspersky Anti-Virus. Потребителят трябва само да избере софтуера от списъка или да отбележи няколко отметки, след което е необходимо да се започне процесът на изтриване и да се изчака завършването му. Програмата се разпространява под лиценз, но демо версията е безплатна за изтегляне на официалния сайт.

Деинсталиране на програми в инструмента за деинсталиране

Изтеглете инструмента за деинсталиране на Crystalidea

Revo Uninstaller

Последният в нашия списък ще бъде представител, чиято функционалност е много подобна на предишната. Revo Uninstaller помага на потребителите да се отърват напълно от ненужния софтуер на компютъра. В допълнение, той осигурява инструменти за управление на автомата, почистване на следи в интернет и създаване на точки за възстановяване.

Деинсталиране на програми в Revo Uninstaller

Изтегляне на Revo Uninstaller

В този списък могат да бъдат включени десетки такива програми, но това няма смисъл. Всички те са еднакви помежду си по отношение на функционалността, изпълняват същите задачи. Опитахме се да изберете за Вас няколко представители, които помагат да премахнете изцяло Kaspersky Anti-Virus от вашия компютър.

Прочетете още: 6 най-добри решения за пълно премахване на програми