Сега голям брой хора правят снимки, използвайки мобилното си устройство. Често се използва за тази тояга. Той се свързва към устройството чрез USB или мини-жак 3,5 мм. Остава само да стартирате подходящо приложение за камера и да направите снимка. В тази статия сме избрали списък с най-добрите програми, които осигуряват всичко, от което се нуждаете, за да работите с пръчка за самозащита. Нека да ги разгледаме по-подробно.

Selfie360

Първо в нашия списък е Selfie360. Този софтуер има основен набор от необходими инструменти и функции: няколко режима на снимане, настройки на светкавицата, няколко опции за пропорциите на снимки, голям брой различни ефекти и филтри. Завършените снимки ще бъдат запазени в галерията с приложения, където могат да бъдат редактирани.

Функция за почистване на лицето в

От функциите Selfie360 искам да спомена инструмент за почистване на лицето. Всичко, което трябва да направите, е да изберете остротата му и да натиснете пръста си върху проблемната зона, за да извършите почистването. Освен това можете да регулирате формата на лицето, като преместите плъзгача в режим на редактиране. Това приложение е безплатно и е достъпно за изтегляне в Пазар на Google Play ,

Изтегляне на Selfie360

Бонбони

Candy Selfie предоставя на потребителите почти идентичен набор от инструменти и функции като програмата, обсъдена по-горе. Все пак бих искал да спомена няколко уникални характеристики на режима за редактиране. Предлагат се безплатни стикери, ефекти, стилове и сцени от фото кабини. Има и гъвкава настройка на рамката и фон. Ако вградените комплекти не са достатъчни, изтеглете нови от фирмения магазин.

Създайте колаж в Candy Selfie

В Candy Selfie има режим за създаване на колаж. Всичко, което трябва да направите, е да изберете от две до девет снимки и да изберете подходящия дизайн за тях, след което колажът ще бъде запазен на вашето устройство. Приложението вече е добавило няколко тематични шаблона, а в магазина можете да намерите много други опции.

Изтеглете

снимки на себе си

Selfie ще подхожда на феновете за обработка на готовите снимки, защото има всичко необходимо за това. В режима на снимане можете да регулирате съотношението на екрана, веднага да добавите ефекти и да редактирате някои параметри на приложението. Всичко интересно е в режима за редактиране на изображения. Има голям брой ефекти, филтри, набори от стикери.

Прилагане на ефекти при редактиране на снимки в Selfie

В допълнение, Selfie ви позволява да настроите фино цвета на снимката, яркостта, гама, контраста, баланса на черно и бяло. Има и инструмент за добавяне на текст, създаване на мозайка и оформяне на изображение. Сред недостатъците на Selfie, искам да посоча липсата на настройки за флаш и натрапчива реклама. Това приложение се разпространява безплатно на пазара на Google Play.

Изтегляне на Selfie

Самостоятелна камера

Фотоапаратът SelfiShop е съсредоточен върху работата с пръчка за самозащита. Преди всичко искам да обърна внимание на това. В тази програма има специален прозорец за конфигуриране, чрез който моноподът е свързан и неговата подробна конфигурация. Например, тук можете да намерите ключове и да ги присвоите на определени действия. Camera SelfiShop работи правилно с почти всички съвременни устройства и правилно разпознава бутоните.

Ново откриване на бутоните в приложението "Самоизмерна камера"

В допълнение, това приложение има голям брой настройки за режима на снимане: промяна на настройките на светкавицата, метод на снимане, пропорции на черно-бяла снимка за балансиране. Има и вграден набор от филтри, ефекти и сцени, които са избрани преди заснемане.

Изтегляне на фотоапарат

Камера FV-5

Последният елемент в нашия списък е Camera FV-5. От характеристиките на приложението бих искал да отбележа огромно разнообразие от параметри за общите настройки за снимане, изрязване на изображения и визьор. Трябва само да извършите конфигурирането веднъж и да настроите програмата специално за себе си за най-удобна употреба.

Общи настройки Камера FV-5

Всички инструменти и функции са във визьора, но те не заемат много място, удобно и компактно. Тук можете да настроите баланса на черно-белия цвят, да изберете подходящия режим на фокусиране, да настроите режима на светкавицата и да увеличите мащаба. От качествата на камера FV-5 бих искал да спомена един напълно русифициран интерфейс, безплатно разпространение и способността да кодирам изображения.

Изтеглете камера FV-5

Не всички потребители имат достатъчно функционалност на вградената камера в операционната система Android, особено при използване на самозалепващо устройство за снимане. По-горе разгледахме подробно няколко представители на софтуер на трети страни, които предлагат допълнителни полезни инструменти. Преходът към работа в една от тези камерни приложения ще ви помогне да направите процеса на снимане и обработка възможно най-удобен.