Преглед на видеоклип, публикуван в района на социална мрежа Съучениците , както и дейности за отдих за игри - много популярни възможности, използвани от практически всички активни потребители на сайта. За да се внедри функционалността, която позволява на потребителя да показва видео и да пуска уеб приложение на сайта, Odnoklassniki използва Flash Player , които внезапно губят своята ефективност. Причините за грешки и неуспехи на Flash Player в Съучениците, както и основните методи за премахване на проблеми с мултимедийната платформа ще бъдат обсъдени в материала по-долу.

При търсене на причините за проблема с Flash Player трябва да се отбележи, че уеб ресурсът на съучениците по отношение на разположението на съдържанието и отчитането му на потребителя не се различава от другите сайтове. Това означава, че в ситуация, в която съдържанието не работи в социална мрежа, грешките и неуспехите най-често не бива да бъдат обвинявани от сайта, а от софтуер, инсталиран на потребителския компютър и използван за достъп до ресурсите на социалната мрежа. Причините за невъзможността на Flash Player да бъде спряна могат да бъдат разделени на две групи.

Причина 1: Проблем с браузъра

Тъй като взаимодействието с всеки сайт и съдържанието му се осъществява чрез интернет браузър и приставките, интегрирани в него, първото нещо, което трябва да направите, ако не можете да използвате Flash Player в Съучениците, е да тествате ефективността на съдържанието в друг браузър и след това да решите проблемите с предпочитания от вас уеб браузър.

Flash Player в съучениците не работи видео

Прочетете още: Flash Player не работи в браузъра: основните причини за проблема

 1. Преди да преминете към сериозна намеса в софтуера, когато Flash Player не работи, версията на компонента трябва да бъде актуализирана, като следвате инструкциите от материала:

  Урокът: Как да актуализирате Adobe Flash Player

 2. Adobe Flash Player в компонентите за актуализиране на съученици

 3. В ситуация, в която проблемът с Flash Player се показва само в отделен браузър, трябва да използвате препоръките, съдържащи се в една от статиите на нашия сайт.

  Продължение: Причини за невъзможност за работа с Flash Player и проблеми с компонентите за отстраняване на неизправности в Internet Explorer , Mozilla Firefox , опера , Yandex Browser , Google Chrome

Flash Player не работи в Съученици в различни браузъри

Причина 2: Системна грешка

Ако манипулирането на проблема със здравето на въпросния компонент в браузърите не работи, т.е. след като са били извършени, съдържанието на Flash в Odnoklassniki все още не се показва правилно, трябва да извършите пълно преинсталиране на Flash Player. Този кардинален метод в повечето случаи позволява да се възстанови работната способност на платформата от Adobe в системата като цяло.

Flash Player в съучениците не стартира играта

 1. Изцяло премахнете Flash Player, ръководен от указанията от урока:

  Урокът: Как да премахнете напълно Adobe Flash Player от компютъра си

 2. Flash Player в Съучениците отново инсталирайте плейъра

 3. Рестартирайте компютъра.
 4. Изтеглете най-новата версия на разпространението на Flash Player от официалния сайт на Adobe и извършете инсталирането на компонентите, следвайки инструкциите:

  Прочетете повече: Как да инсталирате Adobe Flash Player на вашия компютър

Flash Player в съучениците инсталация

За да предотвратите грешки, които възникват по време на инсталирането на Flash Player или в случай на повреда след инсталирането на компонентите, направете справка с материалите, налични в линковете:

Прочетете още:
Не можете да инсталирате Flash Player на вашия компютър: основните причини за проблема
Основните проблеми на Flash Player и тяхното решение

Adobe Flash Player за гледане на видеоклипове и игри с съученици

Както можете да видите, ключът към безпроблемен достъп до ресурсите на социалната мрежа Съученици, включително флаш съдържанието на този популярен уеб ресурс, е работещ и правилно конфигуриран софтуер, в идеалния случай - най-новите версии.