Adobe Flash Player е много проблемна приставка, която е необходима на браузърите за показване на Flash съдържание. В тази статия ще разгледаме по-отблизо проблема, в който вместо да показвате Flash съдържание на сайтовете, ще видите грешката "За да видите е необходима последната версия на Flash Player".

Грешката "Трябва да прегледате най-новата версия на Flash Player" може да възникне по различни причини: както поради остарелия приставка на компютъра, така и поради неизправност в браузъра. По-долу ще се опитаме да разгледаме максималния брой начини за решаване на проблема.

Начини за решаване на грешката "Нуждаете се от последната версия на Flash Player, за да я видите"

Метод 1: Актуализиране на Adobe Flash Player

На първо място, когато срещнете грешка в Flash Player на компютъра си, ще трябва да проверите приставката за актуализации и, ако бъдат открити актуализации, да ги инсталирате на компютъра си. За това как можете да изпълните тази процедура, преди да сме ви казали на нашия уебсайт.

Прочетете още: Как да актуализирате Flash Player на компютъра си

Метод 2: Преинсталирайте Flash Player

Ако първият метод не реши проблема с работата на Flash Player, следващата стъпка от ваша страна е процедурата за повторно инсталиране на приставката.

На първо място, ако сте потребител на Mozilla Firefox или Opera, ще трябва да премахнете напълно приставката от компютъра. За това как се извършва тази процедура, кликнете върху връзката по-долу.

Прочетете още: Как да премахнете напълно Adobe Flash Player от компютъра си

След като напълно премахнете Flash Player от компютъра си, можете да започнете да изтегляте и инсталирате нова версия на приставката.

Вижте също: Как да инсталирате Flash Player на компютъра си

След като инсталирате Flash Player, рестартирайте компютъра.

Метод 3: Проверете дейността на Flash Player

Третата стъпка е да проверите активността на приставката на Adobe Flash Player във вашия уеб браузър.

Прочетете още: Как да активирате Adobe Flash Player за различни браузъри

Метод 4: Преинсталирайте браузъра

Радикален начин за решаване на проблема е да преинсталирате браузъра си.

На първо място, трябва да премахнете браузъра от компютъра си. За да направите това, отворете менюто "Контролен панел" , задайте дисплея "Малки икони" в горния десен ъгъл, след което отидете на "Програми и функции" .

За да видите, имате нужда от последната версия на Flash Player.

Кликнете с десния бутон върху уеб браузъра си и кликнете върху "Изтриване" в изскачащия списък. Завършете процедурата за деинсталиране на браузъра и рестартирайте компютъра.

За да видите, имате нужда от последната версия на Flash Player.

След като браузърът бъде деинсталиран, ще трябва да изтеглите новата версия на уеб браузъра, като кликнете върху някоя от връзките по-долу и след това го инсталирате на компютъра си.

Изтеглете Google Chrome

Изтеглете браузъра Opera

Изтеглете браузъра Mozilla Firefox

Изтеглете браузъра Яндекс.Буузер

Метод 5: Използвайте различен браузър

Ако никой от браузърите не е успешен, може да се наложи да използвате различен уеб браузър. Ако например има проблеми с браузъра Opera, опитайте да работите с Google Chrome - в този браузър Flash Player вече е ушит по подразбиране, което означава, че проблемите с работата на този плъгин се извършват много по-рядко.

Ако имате начин да разрешите проблема, разкажете ни за него в коментарите.