В момента се изисква е-мейл навсякъде. Личният адрес на кутията трябва да бъде представен за регистрация на сайтове, за покупки в онлайн магазини, за записване на лекарско назначение онлайн и за много други. Ако все още нямате, ще ви кажем как да го регистрирате.

Регистрирайте пощенска кутия

Първо, трябва да изберете ресурс, който да предоставя услуги за получаване, изпращане и съхраняване на имейли. Понастоящем пет пощенски услуги са популярни: Gmail , Yandex Mail , мейл Mail.Ru , Microsoft Outlook и пълзящо растение , Кой да избере, зависи от вас, но всеки от тях има предимства и недостатъци в сравнение с конкурентите.

Gmail

Gmail е най-популярната пощенска услуга в света, базата данни на нейните потребители надхвърля 250 милиона души! Основната функция е, че е интегрирана във всички смартфони с Android. Също така, за да съхранявате съобщения, Gmail използва паметта от хранилището Google Диск , а ако закупите допълнителни гигабайта памет, можете да съхранявате още повече имейли.

Gmail поща

Прочетете повече: Как да създадете имейл на Gmail.com

Yandex.Mail

Yandex Mail е популярен в рулетка поради доверието на потребителите, чието завладяване се случва дори с появата на интернет в Русия. Пощенските клиенти на това поле са достъпни на всички компютри, смартфони и таблети. Също така не е трудно да въведете пощата чрез услуги на трети страни, например Microsoft Outlook и Бат!

Прочетете още: Конфигуриране на Yandex.Mail в пощенския клиент

Yandex поща

Прочетете повече: Как да се регистрирате в Yandex Mail

Mail Mail.ru

Независимо от факта, че през последните години Mail.ru стана известна поради неволното инсталиране на услугите си на компютри, компанията все още е пощенски и медиен гигант с право на живот. След като регистрирате пощенския адрес в този ресурс, ще имате достъп и до сайтове като Mail.ru, Съучениците , My World Mail.ru и така нататък.

Mail Mail.ru

Прочетете повече: Създаване на имейл на Mail.ru

перспектива

За съществуването на Outlook в ОНД знаят няколко, защото Microsoft не се опитва да рекламира своя ресурс. Основното й предимство е платформата. Outlook-клиентът може да бъде изтеглен на компютър, работещ с операционна система Windows или macOS (като част от Office 365), смарт телефони и дори на Xbox One!

Прочетете още: Конфигуриране на клиентския имейл клиент на Microsoft Outlook

Outlook Mail

Прочетете повече: Създаване на пощенска кутия в Outlook

пълзящо растение

Пощенската поща може с право да бъде наречена най-старата пощенска кутия в runet: работата му започна в далечната 2000 г. В резултат на това някои хора са склонни да се доверяват на своите писма до този конкретен ресурс. След регистрацията ще можете да използвате допълнителни услуги от Rambler.

Rambler mail

Прочетете повече: Как да създадете акаунт на Rambler Mail

В този списък на популярните електронни пощенски кутии се прекратява. Надяваме се, че предоставените инструкции ви помогнаха.