Мултиплейър игра Counter-Strike: Глобалната офанзива е доста популярна сред феновете на жанра на стрелеца, но понякога потребителите на Windows 10 могат да се изправят пред проблема с тази игра. Това обикновено се дължи на неправилни или липсващи драйвери, остарели софтуер, но има и други причини.

Решаване на проблеми при изпълнение на CS: Отидете на Windows 10

Обикновено проблемите не са в самата операционна система. Тези проблеми могат бързо и ефективно да бъдат елиминирани след няколко минути. Например актуализирането на драйвери и други компоненти, изисквани от системата, помага в повечето ситуации. В някои случаи можете да зададете режим на съвместимост или да създадете друг локален акаунт в Windows 10.

Метод 1: Актуализиране на драйверите

Може би вашите шофьори са остарели. За да ги актуализирате, можете да използвате специални софтуерни инструменти или да направите всичко сами. След това процесът на надстройване ще бъде показан като пример Шофьорски гений - програма, която не само може да актуализира драйвера, но и да направи резервно копие.

 1. Изтеглете и стартирайте програмата.
 2. На началния екран можете да намерите бутона "Стартиране на сканирането" .
 3. Стартиране на сканиране на специална програма за актуализиране на драйверите за драйвери за драйвери в операционната система Windows 10

 4. След сканиране ще имате налични връзки към официалните сайтове на намерените драйвери.
 5. В секцията "Актуализиране на драйвери" можете да започнете едновременно да изтегляте или изтегляте всеки файл едно по едно.
 6. Процесът на актуализиране на драйверите в специална помощна програма Genius на драйвера в операционната система Windows 95

В допълнение към Driver Genius има и други усъвършенствани приложения, които освен инсталирането на драйвери могат да актуализират други софтуерни компоненти, както и да конфигурират, оптимизират системата и т.н.

Прочетете повече:
Най-добрите програми за инсталиране на драйвери
Инсталиране на драйвери със стандартни инструменти за Windows

Метод 2: Променете настройките за съвместимост

Ако сте добре в драйверите, опитайте да стартирате Counter-Strike с разрешените параметри за съвместимост с Windows 7 или 8. След тази процедура някои игри и програми започват да работят и работят правилно.

 1. Намерете прекия път към играта на "Desktop" .
 2. Кликнете върху него с десния бутон на мишката и отворете "Properties" .
 3. Отидете в свойствата на играта Counter-Strike Global Offensive в операционната система Windows 10

 4. Отворете раздела "Съвместимост" .
 5. Забележка "Стартирайте програмата в режим на съвместимост" .
 6. Задайте Windows 8 или 7.
 7. Конфигурирайте съвместимостта на глобалната настъпваща игра Counter-Strike в операционната система Windows 10

 8. Приложете настройките.

В настройката за съвместимост няма нищо сложно, но все пак не винаги е в състояние да помогне.

Други начини

 • Липсват или остарели Visual C ++ , .NET Framework , библиотеки DirectX , Тези компоненти могат да се актуализират и със специални помощни средства или със стандартни системни инструменти. Връзките за изтегляне на най-новите версии могат да бъдат намерени в статиите-прегледи.
 • Проверете пътя пара и Counter-Strike: Глобална офанзива. Папките трябва да имат само латински букви в името си.
 • Започнете играта с администраторски привилегии. Обадете се в контекстното меню на командата за бърз достъп и изберете подходящата опция.
 • Изпълнете глобалната настъпваща игра Counter-Strike с администраторски права в операционната система Windows 10

 • Създайте друг Windows акаунт 10 и опитайте да използвате Counter-Strike.
 • Урокът: Създаване на нови местни потребители в Windows 10

 • Проверете системата за вирусен софтуер.
 • Прочетете повече: Сканиране за вируси без антивирус

В статията са изброени основните проблеми при стартирането на CS: GO на Windows 10 и как да ги коригирате. Обикновено проблемът е с остарели драйвери или компоненти на операционната система. Също така, причината може да се крие в несъвместимостта на операционната система и началото на играта. За щастие всичко това може да бъде коригирано чрез прости и достъпни методи, които не би трябвало да причиняват големи трудности.