Най-доброто приложение за видеопокритие за видео

Когато трябва да свържете няколко видеоклипа в едно, трябва да използвате подходящите програми, за да работите с видеоклипа. Такива програми са създали прилична сума. Някои от тях са лесни за използване, но страдат от липса на функции. Други имат достатъчно възможности, но за начинаещия може да е трудно.

Статията представя най-добрите програми за свързване на видео.


С помощта на програмите по-долу можете лесно да комбинирате два или повече видеофайла в едно. Освен това повечето решения имат допълнителни функции, от които се нуждаете.

VideoMASTER

Появата на програмата VideoMaster

Видеоматериала е качествен видео конвертор. Програмата е в състояние на много: залепване на няколко видеоклипа, изрязване на видео, наслагване на ефекти и текст, подобряване на качеството на видеофайла и т.н.

Можем да кажем, че VideoMaster е пълноправен видео редактор. В същото време програмата има прост интерфейс, който ще разбере дори човек, който не е запознат с компютрите. Руският език на интерфейса също допринася за ефективната работа с програмата.

Недостатъкът на VideoMaster е заплащането на програмата. Пробният период е 10 дни.

Изтеглете програмата VideoMaster

Урокът: Как да свържете няколко видеоклипа към една програма

Sony Vegas Pro

Интерфейс Sony Vegas Pro

Sony Vegas е професионален редактор на видео. С много функции за работа с видео, Sony Vegas в същото време е много приятелски настроен към начинаещи. Това е най-простото приложение сред видео редакторите на това ниво.

Ето защо, Sony Вегас стана много популярен. Сред характеристиките на програмата си струва да се отбележи изрязването на видео, видеовръзката, налагането на субтитри, ефектите, използването на маска, работата със звукови парчета и т.н.

Можем да кажем, че Sony Vegas - една от най-добрите програми за работа с видео към днешна дата.

Недостатъкът на програмата е липсата на неограничена безплатна версия. Програмата може да бъде тествана безплатно за един месец след първото стартиране.

Изтеглете софтуера Sony Vegas Pro

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro - изтегляне на Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro е професионално решение за редактиране на видео. Но като цяло работата в тази програма е по-трудна, отколкото в Sony Vegas. От друга страна, Adobe Premiere Pro предлага по-качествени ефекти и редица уникални функции.

Програмата е подходяща и за просто свързване на няколко видеоклипа в едно.

В недостатъците на програмата, както и в предишните случаи, можете да запишете липсата на безплатна версия.

Изтеглете Adobe Premiere Pro

Windows Movie Maker

Windows Movie Maker - изтегляне на Windows Vista Maker

Ако имате нужда от най-простия видео редактор, опитайте Windows Movie Maker. Това приложение има всички функции за основна работа с видео. Можете да изрязвате видео, да обединявате няколко видеофайла, да добавяте текст и т.н.

Програмата е безплатна за Windows XP и Vista. При по-съвременни операционни системи приложението се заменя с Windows Live Movie Studio. Но има версия на Movi Maker и новата операционна система Winds, въпреки че тя може да работи нестабилно.

Изтеглете Windows Movie Maker

Филмово студио Windows Live

Киностудия Windows Live изтегляне безплатно

Това приложение е актуализирана версия на Windows Movie Maker. По същество програмата е подобна на предшественика си. Само вида на приложението се е променил.

В противен случай Windows Live Studio остана проста програма за редактиране на видео. Приложението идва с версии на Windows 7 и 10. Ако използвате една от тези системи, отидете в менюто "Старт" - програмата вече трябва да е там.

Изтеглете софтуер Windows Live Movie Studio

Pinnacle Studio

Pinnacle Studio - безплатно изтегляне на Pinnacle Studio

Pinnacle Studio - видео редактор, който в своята концепция е много подобен на Sony Vegas. Това е една и съща удобна програма, която може да се използва от човек, който работи за първи път с видео, или от специалист по редактиране на видео. Първият ще ви хареса простотата и лекотата, с които можете да работите. Професионалистите ще се радват на голям брой функции на програмата.

Свързването на няколко видеоклипа в едно е една от многото други функции на програмата. Това действие няма да ви отнеме повече от минута - просто хвърлете видео файловете в хронологията и запазете получения файл.

Програмата се заплаща. Пробен период - 30 дни.

Изтеглете Pinnacle Studio

VirtualDub

Виртуален дъб -

Виртуалният дъб е безплатен видео редактор с много функции. Приложението разполага с пълен набор от висококачествен видео редактор: изрязва и залепва видео, изрязва, прилага ефекти, добавя аудио записи.

Освен това, програмата може да записва видео от работния плот и има възможност за групово обработване на няколко видеоклипа наведнъж.

Основните предимства са безплатната и не е необходимо да инсталирате програмата. Недостатъците включват сложен интерфейс - разбирането на програмата ще отнеме известно време.

Изтеглете софтуера VirtualDub

Avidemux

Avidemux - свободно изтегляне

Avidemux - това е още една малка безплатна програма за работа с видео. Това е подобно на VirtualDub, но е по-лесно да работите с него. С Avidemux можете да отрежете видео, да покриете различни филтри върху изображението, да добавите допълнителна аудио записи към видеоклипа.

Подходящ Avidemux и като програма за свързване на няколко видеоклипа в едно.

Изтегляне на софтуер Avidemux

Програмите, споменати в тази статия, ще се справят перфектно с задачата за слепване на няколко видеофайла в едно. Ако знаете за някои други програми за свързване на видео - пишете в коментарите.