За съжаление, не всички региони на Русия могат да се похвалят с високоскоростен и стабилен интернет, което ще позволи безпроблемното гледане на видео онлайн. Как да се измъкнем от тази ситуация? Много по-лесно е да изтеглите видеоклиповете, които харесвате на компютъра, така че по-късно във всяко удобно време на всяко модерно устройство да започнете да гледате.

Freemake Video Downloader е популярна функционална програма за сваляне на видеоклипове от YouTube и много други популярни сайтове, където се осъществява възможността за онлайн гледане.

Запис на скоростта на зареждане

Според разработчиците, изтеглянето на двучасов филм с Full HD ще отнеме около четири минути.

Прост процес на изтегляне

За да започнете да изтегляте видеоклипове от произволен източник, просто трябва да копирате връзка към видеоклипа в браузъра, след което да разгънете прозореца Freemake Video Downloader и да кликнете върху бутона "Вмъкване на URL".

Прост процес на изтегляне във Freemake Video Downloader

Възможност за избор на формат и качество

Преди да започнете да изтегляте, ще бъдете помолени да маркирате желания видео формат и качество, от които зависи окончателният размер на крайния файл.

Избор на формат и качество в Freemake Video Downloader

Известия за края на изтеглянията

Всеки път, когато програмата завърши изтеглянето на следващия видеоклип, ще научите за това, като използвате малък прозорец в долния десен ъгъл на екрана.

Известия за края на изтеглянията в Freemake Video Downloader

Зареждане на плейлисти

Трябва ли да изтеглите повече от един видеоклип от YouTube или друга услуга, а цял плейлист? Просто поставете в програмата линк към плейлиста и започнете да изтегляте.

Изтегляне на плейлисти към

Вграден конвертор

Freemake Video Downloader е снабден с вграден конвертор, който ще ви позволи да адаптирате видео формата за устройства Apple и Android, да преобразувате в аудио формат, както и да изберете желания формат за възпроизвеждане в различни плейъри.

Вграден конвертор във Freemake Video Downloader

Функция за родителски контрол

Не е тайна, че интернет е пълен с "възрастни" съдържание, което трябва да бъде защитено от гледане от деца. Активирайте настройките на родителския контрол, задайте парола и децата ще имат ограничен достъп до всички забранени видеоклипове.

Функция на родителски контрол във

Свързване на профили

Ако в социалните услуги и визуализацията имате профили с публикуван затворен профил, а след това чрез свързване на профили, можете да изтеглите всички видеоклипове от лични страници.

Свързване на профили в Freemake Video Downloader

Едновременно изтегляне на няколко файла

Freemake Video Downloader ви позволява да не изчакате края на изтеглянето на един видеоклип и веднага да изтеглите всички материали, които трябва да съхраните на компютъра си.

Предимства:

1. приятен интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Удобно изтегляне на видеоклипове от над 10 000 ресурса;

3. Вграден конвертор за получаване на желания видео формат.

недостатъци:

1. Безплатната версия на програмата има ограничение за скоростта на изтегляне. За да премахнете ограничението, ще трябва да преминете към платена ПРО-версия.

Freemake Video Downloader - един от най-удобните инструменти за изтегляне на видео от различни услуги. Програмата е снабдена с всички необходими функции, които ще осигурят удобна работа с видеоклипове.

Свали Freemake Video Downloader безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт