Savefrom.net е популярна онлайн услуга, която ви позволява да изтегляте видеоклипове от популярни сайтове за споделяне на видеоклипове. Знаете ли, че на сайта на услугата можете да изтеглите специално разширение на браузъра, което ви позволява да изтегляте аудио от популярна социална мрежа Vkontakte?

За да изтегляте удобно музика от VC, е достатъчно да инсталирате просто добавка Savefrom.net, която се поддържа от всички популярни браузъри.

Трябва само да изпълните инсталационния файл и да инсталирате добавката на компютъра. След като рестартирате уеб браузъра, добавката ще влезе в сила.

Вижте също: други програми за изтегляне на музика VKontakte

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на видео от VC

Удобни изтегляния на музика

Отваряйки раздела "Моите аудио записи", за всяка песен ще се появи бутон със стрелка надолу, кликването върху което незабавно активира изтеглянето на избраната песен към компютъра.

Удобни изтегляния на музика в Savefrom.net

Показване на битрейт

За да изтеглите от Vkontakte само висококачествени песни, трябва да знаете скоростта им. Просто поставете курсора на мишката върху бутона за изтегляне, след което в показания прозорец ще видите размера на песента, както и нейната скорост.

Показване на битрейт в Savefrom.net

Съвместим с всички браузъри

Safe From се поддържа от такива уеб браузъри като Google Chrome, Yandex.Browser, Opera и Mozilla Firefox. По време на инсталирането на добавката ще бъдете подканени да я инсталирате както за всички браузъри, така и само за един главен браузър.

Качете видеоклип

Добавянето на Savefrom.net ви позволява да изтегляте не само аудио от Vk.com, но и видеоклипове от YouTube, Vimeo и други популярни сайтове за споделяне на видеоклипове.

Изтеглете видеоклипа в Savefrom.net

Избор на качество

Преди да качите видеоклип от YouTube, имате възможност да зададете желаното качество на качения видеоклип.

Изберете качество в Savefrom.net

Предимства Сейф От:

1. Лесна употреба и бързо изтегляне;

2. Ниска консумация на системни ресурси;

3. Поддръжка за повечето браузъри.

Недостатъци на Savefrom.net:

1. Ако не премахнете отметките по време на инсталирането навреме, ще бъдат инсталирани допълнителни програми от Yandex.

Savefrom.net е чудесно решение за изтегляне на аудио и видео. Опростеният контрол ви позволява незабавно да започнете работа, без да губите секунда.

Визуален урок за изтегляне на видеоклиповеСвали Safe From безплатно

Изтеглете последната версия на добавката от официалния сайт