как да гледате видеоклипове с ограничен достъп до YouTube
Някои видеоклипове в YouTube може в един момент да престанат да се показват - вместо тях можете да видите заглушител с текста "Ограничено видео". Нека видим какво означава това и дали е възможно да гледате такива видеоклипове.

Как да заобиколите ограничен достъп

Ограничението на достъпа е доста често срещано явление в YouTube. Той се установява от собственика на канала, на който е поставен изтегленият видеоклип, като ограничава достъпа по възраст, регион или за нерегистрирани потребители. Това се прави или по прищявка на автора, или в резултат на изискванията на YouTube, притежателите на авторски права или правоприлагането. Въпреки това, има няколко вратички, които ви позволяват да разглеждате такива видеоклипове.

Важно е! Ако собственикът на канала е маркирал видеоклиповете като лични, не е възможно да ги видите!

Метод 1: SaveFrom

Услугата SaveFrom ви позволява не само да изтеглите любимите си видеоклипове, но и да гледате видеоклипове с ограничен достъп. За да направите това, дори не е необходимо да инсталирате разширението на браузъра - просто трябва да фиксирате връзката към видеоклипа.

  1. Отворете в страницата на браузъра на видеоклипа, достъпът до който е ограничен. Кликнете върху адресната лента и копирайте връзката, като натиснете Ctrl + C.
  2. Копирайте връзката „Запазване“, за да видите ограничени видеоклипове в YouTube

  3. Отворете празен раздел, кликнете отново върху реда и поставете връзката с Ctrl + V. Поставете курсора пред youtube и напишете ss . Трябва да имате такава връзка:

    ssyoutube.com/*дополнительные данные*

  4. Променете връзката SaveFrom, за да видите ограничен видеоклип в YouTube

  5. Следвайте тази връзка - сега видеоклипът може да бъде изтеглен.

Изтеглете видеоклипа SaveFrom, за да гледате видеоклипове с ограничен достъп в YouTube.

Този метод е един от най-надеждните и сигурни, но не е много удобен, ако искате да видите няколко клипа с ограничен достъп. Можете също така да го направите, без да манипулирате текста на връзките - просто инсталирайте съответното разширение в браузъра.

Прочетете повече: SaveFrom разширение за Firefox , Chrome , опера , Браузър Yandex ,

Метод 2: VPN

Алтернатива на Safe Frome за заобикаляне на регионалните ограничения е да се използва VPN - като в отделен формат на приложението компютър или телефон и под формата на разширения за един от популярните браузъри.
Ustanovka-rasshireniya-Hola
Вероятно първият път може да не работи - това означава, че видеоклипът не е наличен в региона, който е зададен по подразбиране. Опитайте всички налични страни, докато се ръководите от европейските (но не Германия, Холандия или Великобритания) и азиатските като Филипините и Сингапур.

Недостатъците на този метод са очевидни. Първото е, че можете да използвате VPN само за да заобиколите регионалните ограничения. Втората е, че в много VPN клиенти само ограничен брой страни е достъпно безплатно, в което видеото също може да бъде блокирано.

Метод 3: Tor

Частните мрежи на протокола Tor са също подходящи за решаване на днешния проблем - инструментите за заобикаляне са включени в съответния браузър, така че просто трябва да ги изтеглите, инсталирате и използвате.
Инсталирайте TOR за гледане на видеоклипове в YouTube

Изтеглете Tor Browser

заключение

В повечето случаи видеоклипове с ограничен достъп могат да се разглеждат, но чрез решения на трети страни. Понякога те трябва да се комбинират, за да получат най-добри резултати.